Kategoriler
Proje Haberleri

Penta Silence Milas satışa sunuldu

Penta Silence Milas konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Muğla’nın Milas İlçesinde yükselen proje Penta İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar dubleks müstakil ikiz villalardan oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje, Milas İlçesi Dörttepe Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede tek tip villa seçeneği sunulmaktadır. Bu villaların hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Penta Silence Milas kaliteli işçiliğe sahip villaları ile dikkat çekmektedir. Ayrıca villa içlerinde vestiyer, ebeveyn banyosu, ankastre set, görüntülü diafon, spot aydınlatma gibi olanaklar yer almaktadır.

48 adet villanın yer aldığı site içerisinde pek çok olanak sunulmaktadır. Doğa ve denizle iç içe yer alan site içerisinde 2 adet yüzme havuzu projelendirilmiştir. Aynı zamanda site içerisinde güvenlik ve kamera sistemi de bulunmaktadır. Muğla villa projesi kapsamında toplam 48 adet deniz manzaralı dubleks villa yer almaktadır. Villalar 2+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca bu villaların büyüklükleri veranda dahil 115 metrekaredir.

Penta Silence Milas nerede yer alıyor?

Villa projesi, Milas’ın en gözde yerleşim birimlerinden olan Dörttepe Mahallesinde konumlandırılmıştır. Proje aynı zamanda flamingo göl ve vadi manzaralıdır. Bunların dışında Havaalanına 6 km, Kariaport avm’ye 4 km Bodruma 20 km uzaklıktadır.

Penta Silence Milas fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında satışları devam eden;

Brüt 115 metrekare büyüklüklere sahip olan 2+1 villaların fiyatları 2 milyon 100 bin TL’den başlamaktadır.

Aynı zamanda villa satışlarında lansman fiyatları devam etmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 312 229 19 70 ve 0532 403 08 04 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…