Kategoriler
Proje Haberleri

Pera Elite Antalya denize yakınlığıyla dikkat çekiyor

Pera Yapı tarafından inşa edilen Pera Elite Antalya konut projesinde daire satışları lansman fiyatlarıyla devam etmektedir. Yaşam için konforu ve modern daireler inşa eden konut projesi ayrıca tek tip daire seçeneğinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Pera Elite Antalya akıllı daireler sunuyor

Site olarak planlanan proje, Antalya’nın Muratpaşa İlçesi Zerdalilik Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede tek tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Antalya konut projesi akıllı ev sistemlerine sahip daireleri ile dikkat çekmektedir.  Dairelerde 3’lü ankastre, vestiyer, görüntülü diafon, elektrikli panjur gibi olanaklar mevcuttur. Giyinme odası, teras, ebeveyn banyosu, spot aydınlatma gibi imkanlar da dairelerde yer almaktadır.

Konut projesi toplam tek bloktan meydana gelmektedir. Proje kapsamında açık otopark, kamera sistemi, asansör, hidrofor gibi olanaklar mevcuttur. Daireler 5+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca dairelerin büyüklükleri brüt 290 metrekaredir.

Projede dairelerin satış fiyatları nedir?

Antalya konut projesinde kapsamında dairelerin fiyatları dairenin bulunduğu kata göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

290 metrekare 5+1 daireler 5 milyon 900 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projede daire satışlarında özel imkanlar sunulmaktadır.

Muratpaşa konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi Antalya ili, Muratpaşa İlçesi, Zerdalilik Bölgesinde yer almaktadır. Ayrıca proje denize 20 metre, okula ve otobüs durağına 10 metre, alışveriş merkezlerine yürüme mesafesindedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0850 241 73 72 ve 0545 408 32 42 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…