Kategoriler
Proje Haberleri

Perla Casa 2 Çorlu satışları başladı

Perla Casa 2 projesi Tekirdağ İli, Çorlu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu konut projesi Ballıoğlu İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi 2 konut bloğundan meydana gelmektedir. İki adet konut bloğu ise toplam 13’er katlı konut bloklarından oluşmaktadır. Projede daire tipleri neler, büyüklükleri ne kadar? Ne zaman teslim edilecek, nerede inşa ediliyor, satılık konut fiyatları ne kadar? Tüm bu sorunların cevaplarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Çorlu konut projesi 6 bin 215 metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. 6 bin 215 metrekarelik alan üzerinde iki adet konut bloğu ve sosyal alanlar yer almaktadır. Konut projesinde iki tip daire seçeneklerine yer verilmektedir.  Bu konut tiplerine baktığımızda ise projede 2+1 ve 3+1 tip konut tipleri olduğu görülmektedir. 2+1 tip konutların alanları brüt 130 metrekare olarak projelendirilmiştir. Ayrıca 3+1 tip konutların büyüklüğü brüt 170 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Söz konusu projede 24 saat güvenlik, kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı projede ayrıca yer almaktadır. Konut projesi içerisinde kapalı sosyal tesisler bulunmaktadır.

Çorlu konut projesi içerisinde açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, sauna, spor alanı, tenis kortu bulunmaktadır. Ayrıca çocuk oyun alanları, hamam, asansör, ısı yalıtımı yer almaktadır. Ayrıca konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Bununla birlikte klima alt yapısı yer almaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde üçlü ankastre mutfak seti bulunmaktadır.

Perla Casa 2 nerede yer alıyor?

Konut projesi, Tekirdağ İli, Çorlu İlçesi, Hürriyet Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu konut projesi Pir Sultan Abdal Parkı’nın hemen yanında yer almaktadır.

Perla Casa 2 fiyatları ne kadar?

Perla Casa 2 projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Konut projesinde satılık daire fiyatları, dairelerin tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca daire fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir.

Brüt 130 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 dairelerin fiyatları  2 milyon 950 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca brüt 170 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 dairelerin fiyatları  ise 3 milyon 950 bin TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0542 727 59 59 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…