Kategoriler
Proje Haberleri

Perola Residence’ta banka kredisiyle ödeme

İstanbul’un Bağcılar ilçesinde, ThreeSun İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Perola Residence konut projesi; 209 adet rezidans, 31 adet home ofis ve 2 adet de iş yerinden meydana geliyor.

Projede 2 adet blok yer alıyor. Projede 1+0 tipte, 1+1 tipte, 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri bulunuyor. Projedeki 1+0’lar 47 metrekare, 1+1’ler 42 metrekare ila 86 metrekare arasında ve 2+1’ler ise 101 metrekare büyüklüğe sahip olarak tasarlandı.

Konut projesinin 2019 yılının sonlarına doğru sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Perola Residence konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 1+0 tipteki daireler 427 bin TL’den, 1+1 tipteki daireler 340 bin TL’den ve 2+1 tipteki daireler ise 808 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Projede inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yaparak ve banka kredisi kullanarak konut sahibi olabilmek mümkün durumda bulunuyor.

Perola Residence konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde çeşitli sosyal donatılar bulunuyor. Projede açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, sauna, Türk hamamı gibi bazı sosyal donatı özellikleri yer alıyor. Asansörlü projede, ısınma sistemi olarak merkezi sistem tercih ediliyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü de yapıldı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, Avrupa yakasının gelişmekte olan bölgelerinden Basın Ekspres’te hayata geçiriliyor. Merkezi bir konumda yer alan proje, toplu taşıma olanaklarına da kolay ulaşılabilir bir noktada. Proje, eğitim ve sağlık kurumlarına da oldukça yakın bir noktada inşa ediliyor.

Perola Residence konut projesi, Evren Mahallesi, Bahar Cd. No: 89, 34212 Bağcılar/İstanbul adresinde yer alıyor. Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 0216 630 00 50 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.