Kategoriler
Proje Haberleri

Petra 4 Alanya satışları devam ediyor

Petra 4 Alanya konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Antalya’nın Alanya İlçesinde yükselen proje Özmed İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar lüks dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Alanya İlçesi Avsallar Mahallesi üzerindeki alan içerisinde inşa edilmektedir. Projede iki tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Alanya konut projesinde akıllı ev sistemlerine sahip daireler dikkat çekmektedir.

Projede hamam, fitness, sauna, açık ve kapalı yüzme havuzu gibi olanaklara yer verilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde aquapark, çocuk oyun alanı, bahçe, çardak, otopark, kapıcı gibi imkanlar da sunulmaktadır. Proje, 72 daireden meydana gelmektedir. Daireler 1+1 ve 2+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca bu dairelerin büyüklükleri brüt 65 metrekare ile 127 metrekare arasında değişmektedir.

Petra 4 Alanya fiyatları ne kadar?

Alanya konut projesinde kapsamında satışları devam eden;

65 metrekare brüt alana sahip 1+1 daireler 799 bin TL,

127 metrekare 2+1 daireler 1 milyon 399 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda daire satışlarında %50 peşin %50 taksit imkanı sunulmaktadır.

Mavera Premium Evleri Ordu nerede yer alıyor?

Konut projesi Antalya, Alanya Avsallar mevkiinde konumlandırılmıştır. Proje aynı zamanda denize de 1300 metre uzaklıktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0532 611 57 03 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…