Kategoriler
Proje Haberleri

Pınar Kent Düzce satışları başladı

Pınar Kent Düzce projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Düzce’nin Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Yuvam İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 blok ve toplam 28 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 blok ve toplam 28 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 105 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 145 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 176 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Üstelik otoparkın içinden itibaren asansör yer almaktadır. Konutlar ultra lüks yapıda, birinci sınıf malzeme ve işçilik ile inşa edilmektedir. Isıtma sistemi olarak yerden ısıtma sağlanmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Yatak odasında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra ferah yapıda geniş balkon sistemleri mevcuttur.

Pınar Kent Düzce konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Düzce’nin Merkez İlçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde inşa edilmektedir. E-5 kenarında yer almaktadır.

Pınar Kent Düzce projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Üstelik banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 105 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 590.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 145 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 825.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 176 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 1.150.000 TL’den satışa sunulmuştur. Peojede araç takası imkanı sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 232 41 74 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…