Kategoriler
Proje Haberleri

Pine Garden Kartal anahtar teslimine hazır

İstanbul İli, Kartal İlçesi, Gümüşpınar Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje Kantaroğlu İnşaat İnşaat firması tarafından inşa edilmiştir.  Pine Garden Kartal konut projesinde inşaat tamamlanmış olup oturuma hazırdır. Aynı zamanda son kalan dairelerin satışları da devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Pine Garden Kartal Daireleri Hangi Özelliklere Sahiptir?

Kartal konut projesi Gümüşpınar Mahallesi’nde yer alan 1700 metrekarelik ada içerisinde inşa edilmiştir. Konut projesi tek konut bloğu ve 16 bağımsız bölümden meydana gelmektedir. Konut projesi lüks donatılmış daireleri ile dikkat çekmektedir. Ayrıca projede yer alan dairelerde vestiyer, hilton banyo, spot aydınlatma, görüntülü diafon gibi daha pek çok imkana yer verilmiştir. Daireler deniz ve adalar manzarasına sahiptir.

Pine Garden Kartal  konut projesinde yaşam başlamış olup toplam 16 daireden meydana gelmektedir. Projenin 1500 metrekarelik kısmı peyzaj ve yeşil alana ayrılmıştır. Ayrıca site içerisinde çocuk parkı, kamelya, aktivite oyun alanları, kapalı ve açık otopark, kamera sistemi, güvenlik gibi imkanlar sunulmaktadır. Projede tek tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 2+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Daireler brüt 100 metrekare alana sahip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca dairelerin yapımı tamamlanmış olup anahtar teslim durumundadır.

Kartal Konut Projesinde Daire Fiyatları Nedir?

İstanbul Kartal konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları dairenin bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 2 milyon TL’den başlamaktadır. Aynı zamanda konut projesinde yer alan dairelerin iskanı alınmış olup kullanım durumuna uygundur.

Konut Projesi Nerede Konumlandırılmıştır?

Konut projesi Kartal Yakacık mahallesi, otobüs ve minibüslerin işlediği Yakakent caddesi üzerinde konumlandırılmıştır. E6 karayolu ve Yakakent caddesine cephe olan proje ayrıca Kartal metrosuna 5-10 dakikalık yürüme mesafesindedir.E5 karayolu, Kartal Adliyesi, Kartal Devlet Hastanesi ve çeşitli AVM’lere 10-15 dk mesafededir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0216 576 43 41 ve 0533 476 18 53 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız..