Kategoriler
Proje Haberleri

Pine Village Antalya Eylül 2022’de teslim

Pine Village Antalya konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Antalya’nın Döşemealtı İlçesinde yükselen proje Gökben İnce Yatırım firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar dubleks müstakil villalardan oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje Döşemealtı İlçesi Düzlerçamı Mahallesi üzerindeki 21 bin metrekarelik proje alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede tek tip villa seçeneği sunulmaktadır. Bu villaların hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Pine Village Antalya kaliteli işçiliğe sahip villaları ile dikkat çekmektedir. Villalar akıllı ev sistemlerine sahiptir. Böylece evinizi uzaktan da kontrol altına alma şansına sahip olursunuz. Aynı zamanda villa içlerinde teras, klima, vestiyer, giyinme odası, ebeveyn banyosu, panjur, ankastre set gibi olanaklara da yer verilmiştir.

56 adet villanın yer aldığı site içerisinde açık-kapalı yüzme havuzu, hamam, sauna, buhar odası, garaj gibi olanaklara sahiptir. Antalya villa projesi kapsamında toplam 56 adet müstakil villa yer almakta olup oyun parkı, spor alanı ve 7/24 güvenlik hizmetleri de bulunmaktadır. Bu villalar 5+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca 5+1 tip villalar brüt 260 metrekare alana sahiptir.

Pine Village Bodrum konumu ve fiyatları hakkında

Pine Village Bodrum konut projesi, Döşemealtı Düzlerçamı mevkiinde konumlandırılmıştır. Doğayla iç içe proje aynı zamanda günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya yakın mesafede yer almaktadır. Antalya şehir merkezine 15 km, havalimanına 20 km, konyaaltı sahil’ine 10km’dir

Proje kapsamında satışları devam eden;

Brüt 260 metrekare alana sahip 5+1 tip villalar 4 milyon 550 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Projenin 2022 Eylül ayında teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0533  273 99 03 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…