Kategoriler
Proje Haberleri

Piramit Park Orman satışları devam ediyor

Piramit Park Orman konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. Muğla’nın Dalaman İlçesinde yükselen Üç Piramit İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar normal daire ve ikiz villadan oluşmaktadır. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler ve villalar özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Dalaman İlçesi Atakent Mahallesi üzerindeki arazi alanı içerisinde inşa edilmektedir. Geniş yerleşim alanının büyük bir bölümü de özel peyzaj alanına ayrılmıştır. Aynı zamanda Piramit Park Orman konutları ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daire ve villalar pek çok olanağa sahiptir. Site içerisindeki konutların hepsi farklı pek çok ağacın bulunduğu bir site içerisindedir. Site içerisindeki daireler, müstakil bahçeleri ile dikkat çekmektedir. Aynı zamanda dairelerde ankastre seti, termosifon, vestiyer gibi olanaklar da mevcuttur.

Bölgenin en geniş peyzajının yer aldığı projede yürüyüş parkuru, açık hava jimnastik alanları ce çocuk parkı gibi alanlar yer almaktadır. Ayrıca açık yüzme havuzu, 7/24 kamera sistemi, güvenlik hizmetler de sunulmaktadır. Muğla Dalaman konut projesinde üç tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Bu konutlar 1+1 daire, 2+1 ve 3+1 ikiz villalardan oluşmaktadır. Aynı zamanda proje kapsamındaki konutların büyüklükleri brüt 110 metrekare ile 246 metrekare arasında değişmektedir. Proje kapsamında toplam 108 adet konuta yer almaktadır.

Piramit Park Orman fiyat listesi

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine, bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden konutlar için özel avantajlar sunulmaktadır.

110 metrekare brüt alana sahip 1+1 tip daireler 570 bin TL,

Brüt 135 metrekare alana sahip 3+1 tip daireler ise 1 milyon 350 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Ayrıca projenin Ocak 2022 yılında teslim edilmesi planlanmaktadır.

Piramit Park Orman nerede yer alıyor?

Piramit Park Orman konut projesi, Muğla Dalaman’da bulunan Atakent’te hayata geçecektir. Proje, firmanın Akkaya Garden ve Villa Lakestone konut projelerine de yakın mesafededir. Aynı zamanda Yunus Emre Anadolu Lisesi, Ortaca Özel Anadolu Lisesi’ne de yakın mesafededir. Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0252 692 33 27 ve 0543 747 26 48 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…