Kategoriler
Proje Haberleri

Piramit Park Orman villa satışları devam ediyor

Piramit Park Orman projesi Üç Piramit İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Projenin inşasına 2021 yılının Nisan ayında başlanmıştır, proje hemen teslim durumundadır. Villa projesi Muğla İli, Dalaman İlçesi, Atakent Mahallesi’nde yer almaktadır. Proje ile ilgili detaylar haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler ineler?

Kat mülkiyetli tapulu olarak alıcılarına villalar teslim edilmektedir. Konutların hepsi, narenciye, çam ve zeytin ağaçlarının yer aldığı bir site içerisindedir. Site içerisindeki daireler, müstakil bahçelere sahip olmalarıyla dikkat çekmektedir.

Dolayısıyla son derece doğal bir ortamdaki yürüyüş parkuru, açık hava jimnastik alanları ve çocuk parkı oldukça kullanışlıdır. Bununla birlikte sitede 1 adet açık yüzme havuzu bulunur. Genel olarak proje alanı ise, ormanlık bölgede bulunmasından dolayı sakin ve huzurlu olmaktadır. Peyzaj alanları ile birlikte, site alanı 7 / 24 kamera gözetimindedir. Ayrıca güvenlik hizmeti de vardır.

Gece görüş özelliğine sahip olan kameralar gibi, dairelerdeki eşyalar da kalitelidir. Her dairede üçlü ankastre mutfak seti ve termosifon mevcuttur. ADSL altyapısı, ısı ve ses yalıtımları ile duşakabin imkanı da dairelerin özelliklerindendir. Piramit Park Orman villalarının yer aldığı bölge, Muğla’nın en doğal yerlerinden birisidir. Bununla birlikte daire donanımları da görüldüğü gibi yeterli durumda olacaktır.

Piramit Park Orman villa fiyatları ne kadardır?

Dalaman villa projesinde yer alan villaların fiyatları, villa tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Bu kapsamda villa fiyatları 1 milyon 875 bin TL’den başlamaktadır. Projede detaylı villa fiyatlarına baktığımızda ise satışları devam eden villa fiyatları şu şekildedir;

263 metrekare brüt alana sahip 2+1 bahçeli otoparklı villalar 1 milyon 875 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

286 metrekare brüt alana sahip 3+1 özel havuzlu, orman manzaralı villalar 2 milyon 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Piramit Park Orman nerede yer alıyor?

Bu villa projesi Muğla İli, Dalaman İlçesinde, Atakent Mahallesinde yer almaktadır. Şehir merkezine ve doğal ortama olan yakınlığı sayesinde bu konutların pek çok talep alması beklenmektedir. Akkaya Garden ve Villa Lakestone konutları da proje alanına yakın mesafede yer almaktadır. Ayrıca Yunus Emre Anadolu Lisesi, Ortaca Özel Anadolu Lisesi ve Atakent Ortaokulu da bu civardadır.

Detaylı bilgi için 0543 747 26 48 numaralı telefonu arayabilirsiniz..

Diğer proje haberleri için tıklayınız…