Kategoriler
Proje Haberleri

Piraziz Green Park Evleri satışları devam ediyor

Piraziz Green Park Evleri projesinde yaşam başladı. Projenin konumu Giresun’un Piraziz İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Hacıoğlu Group tarafından hayata geçirilmektedir. 3 dönüm alan üzerinde kurulu site içerisinde 48 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Hacıoğlu Group güvencesi ile yükselen proje 3 dönüm alan üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 48 seçkin aileye özel lüks daireler yer almaktadır. Söz konusu daireler 4 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 195 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 180 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal faaliyet alanları içerisinde; kapalı yüzme havuzu, sauna, kapalı ve açık çocuk oyun alanları, kafeterya ve bisiklet park alanları yer almaktadır.

Otoparktan katlara direkt ulaşan asasör sistemi mevcuttur. Bununla birlikte hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Geniş ve ferah yapıda balkonlar yer almaktadır. Banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Piraziz Green Park Evleri konumu hakkında

Proje, Giresun’un Piraziz İlçesi Yeni Mahalle’de inşa edilmektedir. Söz konusu proje denize 100 metre mesafede olup eşsiz bir manzaraya sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park alanı, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır. Havaalanına ise 2 kilometre uzaklıkta yer almaktadır.

Piraziz Green Park Evleri fiyatları ne kadardır?

Piraziz Green Park Evleri projesinde her bütçeye uygun ödeme koşulları sunulmaktadır. Brüt 195 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 1.300.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (452) 888 00 15 veya 0 (533) 134 75 75 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…