Kategoriler
Proje Haberleri

Pırıltı Life Evleri lansmana özel fiyatlarla satışta

Pırıltı Life Evleri konut projesi avantajlı fiyatlar ve konut seçenekleri ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje FSM Grup İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1 konut tipinde 3 farklı seçenek mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

FSM Grup İnşaat güvencesi ile hayata geçirilen projede bitişik nizamlı tek blok ve 20 adet daire yer almaktadır. 2 artı 1 konut tipine sahip dairelerin 3 farklı seçenekleri mevcuttur. Bunlar açık mutfak, kapalı mutfak ve dubleks daire tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 110 ile 111 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 2 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 154 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Proje, butonlu bina giriş kapılarına sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Lake kapılar, lake mutfak dolapları ve tavanlarda dekoratif ışık bandı gibi birçok özelliğe sahiptir.

Pırıltı Life Evleri konumu hakkında

Proje, Bursa’nın Nilüfer İlçesi Ertuğrul Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje İzmir Yolu’na oldukça yakın bir konumdadır. Çevresinde sağlık kurumları, marketler ve alışveriş merkezleri yer almaktadır. Bunun yanı sıra dolmuş, metro ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Pırıltı Life Evleri fiyatları ne kadar?

Pırıltı Life Evleri projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Fiyatlar metrekare ve konut tipibe farklılık göstermektedir. Brüt 110 ile 111 metrekare arasında olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 2.060.000 TL ile 2.159.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca brüt 154 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 2.800.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (532) 390 00 36 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…