Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Piyalepaşa İstanbul Premium satışa çıkıyor

Piyalepaşa İstanbul Premium, İstanbul projelerinden birisidir. Projenin yapımcı firması Piyalepaşa Gayrimenkul’dur. Etap etap hazırlanan projede yeni etabın satışları başlıyor. Satışta olan dairelerin özellikleri, büyüklükleri ve proje hakkında diğer merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Piyalepaşa İstanbul Premium, toplam 3 bloktan meydana gelmektedir. Bloklarda 348 adet daire vardır. Daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak hazırlanmaktadır. Şu anda inşaat aşamasında olan projenin 3 yıl içinde tamamlanması beklenmektedir. Projenin 16 Kasım 2022 tarihinde düzenlenecek lansman ile tanıtılması planlanmaktadır. Tüm dairelerde balkon olması planlanmaktadır. Balkonların geniş tasarlanması hem yaz hem kış kullanımı için uygun hale getirmektedir. Su kesintileri için hidrofor düşünülmektedir. Binalarda katlara iniş çıkış için asansör sistemi bulunmaktadır. Asansörler hem insan hem yük taşımaya elverişli olarak tasarlanmaktadır.

Piyalepaşa İstanbul Premium, sitesinde 24 saat özel güvenlik hizmeti sunulacaktır. Bu sisteme ek olarak kameralı güvenlik sistemleri de projede yer almaktadır. Site içinde çocukların güvenle oyun oynaması için özel çocuk oyun parkı hazırlanacaktır. Kişisel bakım için sauna vardır. Spor yapmak içinse fitness merkezi ve kapalı yüzme havuzu bulunmaktadır.

Piyalepaşa İstanbul Premium satışları başlıyor

Projede farlı büyüklükte daireler bulunmaktadır. Daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak hazırlanmaktadır. Dairelerin yapı denetimi yapılmıştır. Yalıtım ve deprem yönetmeliğine uygun olarak binalar hazırlanmaktadır. Radye temel ve tünel kalıp inşaatta kullanılmaktadır. Binaların iç ve dış mimarisi modern olarak tasarlanmaktadır.

Piyalepaşa İstanbul Premium dairelerinin satışları ve fiyatları hakkında detaylı bilgiyi ilerleyen günlerde öğrenebilirsiniz. Lansman ile birlikte ortaya çıkacak fiyatları ve ödeme koşullarını projenin resmi sitesinden takip edebilirsiniz. Ayrıca 0850 622 04 04 numarasından da detaylı bilgi alabilirsiniz. Şu anda inşaat aşamasında olan dairelerin 2025 yılı Kasım ayında teslim edilmesi planlanmaktadır. Diğer etaplarla benzer özelliklerde olan projenin takibi için firma ile iletişime geçebilirsiniz.

Diğer projeler için tıklayınız…