Kategoriler
Proje Haberleri

Piyalepaşa İstanbul son daireleri satışta

Konut projesi İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Piyalepaşa Bulvarı’nda hayata geçirilmektedir. Beyoğlu konut projesi Piyalepaşa Gayrimenkul firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesinde daire satışları devam etmektedir. Projede daireler hemen teslim edilmektedir. Piyalepaşa İstanbul konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Satılık konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Beyoğlu Piyalepaşa Bulvarı’nda yer alan 82 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde konut projesi inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselen konut projesinde 760 konut ve 190 adet rezidans yer almaktadır. Projenin 107 bin metrekaresi konut alanı, 50 bin metrekaresi ofis alanı, 34 bin metrekaresi otel olanı ve 31 bin metrekaresi alışveriş alanı olarak planlanmıştır. Piyalepaşa İstanbul projesinde üç tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Konut projesindeki bu daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Dairelerin büyüklükleri ise 55 metrekare ile 207 metrekare arasında değişmektedir.

Proje içerisinde; kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, restoran, basket sahası, çocuk yüzme havuzu gibi olanaklar yer almaktadır. Bunların yanı sıra sauna, kafe, sinema, kameralı güvenlik gibi olanaklarda sunulmaktadır. Aynı zamanda projede farklı kat ve cephe seçenekleri de mevcuttur. Site toplam 760 daireden oluşmaktadır. Projede en çok beklenen cadde cepheli son iki blok satışa çıkarılmıştır.

Piyalepaşa İstanbul fiyatları ne kadar?

Beyoğlu konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca konut fiyatları dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden sınırlı sayıda;

2+1 daireler 6 milyon 506 bin TL,

3+1 daireler 8 milyon 250 bin TL,

4+1 daireler 10 milyon 888 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Piyalepaşa İstanbul nerede yer alıyor?

Konut projesi İstanbul,Beyoğlu, Piyalepaşa Bulvarı’nda site içerisinde yer almaktadır. Aynı zamanda proje, D-100 karayoluna, Dolmabahçe ve Kağıthane tünellerine, Çağlayan Adliyesi ve hastaneler yakın konumdadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0850 622 04 04 ve 0212 212 04 04 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…