Kategoriler
Proje Haberleri

Platin Park Evleri son daireler satışta

Platin Park Evleri projesi profesyonel iç mimari hizmeti ve lüks yaşam alanları ile alıcılarını bekliyor. Projenin konumu Sakarya’nın Serdivan İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Baş Yapı firması tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde bahçe katı ve arakat olmak üzere 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Atelier Nish İnşaat firması tarafından geliştirilen proje kapsamında her biri 3 katlı bloklar yükselmektedir. Bu bloklarda bahçe katı ve arakat olmak üzere 4 artı 1 konut tipleri yer almaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 167 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairlerin net büyüklüğü 149 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Asansör, merkezi uydu sistemi ve su deposu gibi birçok özelliğe sahiptir. Çatıda 10 ile 15 metrekare civarında her daireye ait depo alanı yer almaktadır.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı sistemi özelliği ile telefondan konut yönetimi sağlanmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Klima altyapısı, lake mutfak kapakları, led aydınlatmalı tezgah, lake vestiyer ve gömme dolap bulunmaktadır. Salon ve banyoda gizli ışık led uygulaması mevcuttur. Ayrıca özel tasarım lake mobilyalı ebeveyn ve misafir banyosu yer almaktadır.

Platin Park Evleri konumu hakkında

Proje, Sakarya’nın Serdivan İlçesi Arabacıalanı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Yakın çevresinde alışveriş merkezi, market, park, eğitim kurumları ve sağlık kurumları yer almaktadır.

Platin Park Evleri fiyatları ne kadar?

Platin Park Evleri projesin son 1 adet zemin kat bahçe kullanımına sahip daire kalmıştır. Brüt 167 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairenin fiyatı 2.540.000 TL’den satışa sunulmuştur. Üstelik banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (264) 777 19 98 veya 0 (534) 328 25 19 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…