Kategoriler
Proje Haberleri

Plusera City sıfır faiz fırsatı ile satışta

İstanbul’un Maltepe ilçesinde Plusera City projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Plusera İnşaat San.ve Tic. A.Ş. firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Projede çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Söz konusu olan proje birbirinden bağımsız bloklardan meydana geliyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje konforlu konutları ile birlikte aile yaşamına uygun bir şekilde hayata geçiriliyor.

Proje özellikleri nelerdir?

Proje 9 katlı 8 adet konut bloğundan meydana geliyor. İçerisinde toplam 397 adet dairenin yer alacağı şekilde inşa edilen projede 20 adet ticari ünitede yer almaktadır. Projede yer alan konut blokları 14 bin 820 metrekarede inşa edilecek şekilde tasarlandı.

Bahsi geçen proje kapsamında dairelerin yanı sıra dükkanlar da hayata geçiriliyor. Söz konusu olan proje bu yönü ile bünyesinde barındırdığı daire ve dükkanlar sayesinde bölgedeki konut ihtiyacının yanı sıra dükkan ihtiyacına da yanıt verecek şekilde yaşama kazandırılıyor.

85 bin metrekare toplam inşaat alanına sahip Plusera City Esenkent projesinde yer alan konutlar yedi farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 3.5+1, 4+1, 4.5+1 ve 5+1 tip daire seçeneklerine yer veriliyor. Konutların büyüklükleri ise 67 metrekare ile 392 metrekare arasında değişiyor.

Plusera City fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Plusera City Esenkent projesinde yer alan dairelerin fiyatları 616 bin TL’den başlıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 3 milyon 163 bin TL’ye kadar yükseliyor. Projede  firma bünyesinde sıfır faizle ödeme yaparak daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Projede ayrıca peşin ödemelerde indirim imkanı da yer almaktadır.

Proje ne zaman teslim edilecek?

İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği projede yer alan dairelerin 2023 yılı Haziran ayı içerisinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır. Proje içerisinde basketbol sahası, kapalı yüzme havuzu, kapalı fitness salonu, açık ve kapalı otopark, uzun yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanları, çardaklar ve dinlenme alanları yer alıyor.

Proje nerede yer alıyor?

E-5 karayolu hattı üzerinde hayata geçirilen proje Esenkent Mahallesi’nde yer alıyor. Plusera City projesinin satış ofisi Esenkent Mahallesi, Atlas Sokak,  34848 Maltepe / İstanbul posta adresinde yer alıyor.