Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Polat Life satışları devam ediyor

Polat Life Malatya Yeşilyurt’ta bulunan bir projedir. Polat Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilen projede daire satışları devam etmektedir. Satışları devam eden dairelerin özellikleri, büyüklükleri, satış fiyatları ve proje hakkında merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Polat Life, toplam 13.000 metrekare arsa üzerine inşa edilmektedir. Bu alanda toplam 112 daire bulunmaktadır. Daireler 3+1 ve 4+1 olarak hazır bulunmaktadır. Geniş tasarımlı dairelerin her birinin kendine özel balkonu vardır. Bu balkonlar da daireler gibi geniş tasarımlıdır. Bu sebeple hem yaz hem kış aylarında kullanıma müsaittir. Dairelerin hepsinde mutfak ile salon ayrı ayrıdır. Mutfaklarda ocak, fırın, buzdolabı, davlumbazdan oluşan ankastre set vardır. Ayrıca mutfak dolapları da özel tasarım, dayanıklı malzemelerden üretilmektedir. Ortak kullanım banyosunun dışında ebeveyn banyosu vardır. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde yer almaktadır. Banyoların her birinde duş kabini hazır olarak bulunmaktadır. Daire iç kapıları özel tasarımlı kullanışlıdır. Dış kapılar güvenli, dayanıklı çelik kapıdır. Dairelerin kışın ısınması için yerden ısıtma sistemi bulunmaktadır.

Polat Life sitesinde araç park etmek için açık otopark bulunmaktadır. Site içinde 3 adet bloktan artan alanda yeşil peyzaj alanı bulunmaktadır. Bu yeşil alanda iklime uygun ağaçlar mevcuttur. Site bahçesinde özel basketbol sahası bulunmaktadır. Buna ek olarak çocukların güvenle oyun oynaması için çocuk oyun parkı da bulunmaktadır. Ayrıca bisiklet ve yürüyüş parkuru da özel olarak site içinde vardır.

Polat Life konumu ve daire satışları

Proje merkezi bir konumdadır. Şehir Hastanesi, Büyük Şehir Belediyesi, Emniyet Müdürlüğü, AVM, Kültür Merkezleri, Kent Parkları ve Tren Garı gibi alanlara yürüme mesafesindedir. Ayrıca yürüme mesafesinde olmayan yerlere ulaşım da hem özel araçla hem de toplu taşıma araçları ile yapılmaktadır.

Polat Life projesinde dairelerin satışları banka kredisi kullanmaya uygundur. Dairelerin fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. 3 oda 1 salon daireler brüt 200 metrekare, 4 oda 1 salon daireler ise 240 metrekare büyüklüğündedir. 4 oda 1 salon daireler şu anda 1 milyon 900 binden başlamaktadır. Diğer dairelerin fiyatları için 0 (535) 480 98 39 numarası bulunmaktadır. Dairelerin satışlarında uygun şartlarda takas imkanı sunulmaktadır. Ayrıca uzakta olanlar için görüntülü görüşme ile daireleri gezme imkanı sağlanmaktadır.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız