Kategoriler
Proje Haberleri

Polsan Prestij Konutları fiyatları

Ankara’nın Sincan ilçesinde, Salihoğulları İnşaat ve Lütfifani Adi Ortaklığı imzasıyla hayata geçirilen Polsan Prestij Konutları projesi, toplam 452 adet daireden meydana geliyor.

Proje, toplam 7 adet konut bloğundan oluşuyor. 15 ve 16 katlı konut bloklarının bulunduğu projede; 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daire seçenekleri var.

Konut projesi, sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunuyor.

Polsan Prestij Konutları fiyat bilgisi

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 249 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 3+1 tipteki daireler 335 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve 4+1 tipteki daireler ise 425 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Projede inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yaparak konut sahibi olabilmek mümkün.

Polsan Prestij Konutları projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde çeşitli sosyal donatılar var. Projede çocuk oyun alanı, futbol sahası, basketbol sahası, voleybol sahası, fitness merkezi, yürüyüş parkuru, güvenlik ve açık otopark gibi birçok sosyal donatı olanağı mevcut durumda bulunuyor.

Asansörlü konut projesinde, ısınma sistemi olarak merkezi sistem tercih ediliyor. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapıldı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi oldukça merkezi bir yerde ve toplu taşıma olanaklarına da kolay ulaşılabilir bir noktada yükseliyor. Proje, Törekent metro istasyonun hemen yanında hayata geçiriliyor.

Polsan Prestij Konutları konut projesi, Törekent Mahallesi, 252. Cd. No: 5, 06949 Sincan/Ankara adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 0312 267 47 47 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.