Kategoriler
Proje Haberleri

Ponti Konakları 1 Menemen’de yükseliyor

İzmir’in Menemen ilçesinde, Ayhan Gültekin İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Ponti Konakları 1 konut projesi, 2 blokta toplam 72 adet daireden meydana geliyor.

Konut projesindeki tüm daireler, 3 oda bir salon tipte tasarlandı. Konut projesindeki bütün daireler, 180 metrekare büyüklüğe sahip durumda bulunuyor.

Yüzde 86’sı satılan konut projesi, sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda.

Ponti Konakları 1 projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki daireler, 550 bin TL’den alıcıya sunuluyor. Projedeki dairelerin yüzde 86’sı satıldı. 6 katlı bloklardan meydana gelen konut projesinde, satılık 10 adet daire bulunuyor.

Konut projesinde inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yaparak ve ipotek kredisi programından yararlanarak daire sahibi olabilmek mümkün.

Ponti Konakları 1 projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde çok sayıda sosyal donatı özelliği yer alıyor. Projede güvenlik, kameralı güvenlik, açık yüzme havuzu, açık otopark, fitness salonu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanı gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri bulunuyor. Konut projesinde oldukça geniş yeşil alanlar mevcut durumda.

Konut projesi ankastre beyaz eşyalarla donatıldı. Projede ebeveyn banyosu ve giyinme odası da var. Projede merkezi uydu sistemi ve diyafon da bulunuyor. Projede bağımsız yangın merdiveni ve yangın sistemi, tüm katlarda sensörlü aydınlatmalar, tüm bahçe peyzajı otomatik sulama sistemi, özel tasarım MDF Mutfak, salon ve odalarda laminant parke kaplama, özel duvar kağıdı, 3 inverter klima ve bireysel doğalgaz bulunuyor.

Asansörlü olan konut projesinde, ısınma sistemi olarak kombi tercih ediliyor. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçirilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapılmış durumda.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, oldukça merkezi bir konumda hayata geçiriliyor. Proje, toplu ulaşım olanaklarına yakın bir noktada yükseliyor.

Ponti Konakları 1 konut projesi, İstiklal Mah. 7434. Sok. No: 5 35660 Menemen/İzmir adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi hakkındaki tüm detaylı bilgilere 0232 372 66 66 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.