Kategoriler
Proje Haberleri

Port Life 1-2 satışa sunuldu

Port Life 1-2 konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Antalya’nın Konyaaltı İlçesinde yükselen proje Archend Yapı firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar 4 katlı müstakil villalardan oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Konyaaltı İlçesi Molla Yusuf Mahallesi üzerindeki alan içerisinde inşa edilmektedir. Port Life 1 projesi 3 bin 932 metrekarelik alana kuruluyken, Port Life 2 projesi 2 bin 814 metrekarelik arsa alanı üzerine kuruludur. Ayrıca 1.proje 14 adet ikiz villadan meydana gelirken 2.proje de 11 adet ikiz villadan meydana gelmektedir. Proje iki tip villalardan meydana gelmektedir. Bu villalar 4+1 ve 5+1 tip villalardan meydana gelmekte olup villaların büyüklükleri 425 metrekare ile 435 metrekare arasında değişmektedir.

Villalarda sauna, otopark, hamam, jakuzi, özel banyo, depo/kiler, veranda, giyinme odası gibi olanaklar sunulmaktadır. Ayrıca site içerisinde kapalı otopark, sauna, açık yüzme havuzu, kameralı güvenlik gibi hizmetler mevcuttur. Bunun dışında çocuk oyun alanları, güvenlik gibi hizmetler de sunulmaktadır.

Port Life 1-2 fiyatları ne kadar?

Konyaaltı villa projesinde villa fiyatları henüz belli olmamakla beraber satışlar tüm hızıyla devam etmektedir.

Port Life 1-2 nerede yer alıyor?

Villa projesi, Konyaaltı’nın Molla Yusuf Mahallesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje Boğa Çayı’nın kıyısında, havaalanına 20 kilometre, sahile 8 dakikalık mesafede yer almaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0553 076 13 21 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…