Kategoriler
Proje Haberleri

Portekiz Kurtköy nerede yükseliyor?

İstanbul’un Pendik ilçesinde, Ekizler İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Portekiz Kurtköy konut projesi, toplam 5 bin 300 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Konut projesinde toplam 112 adet daire ve 13 adet de ticari alan yer alıyor. Projede 6 değişik daire seçeneği bulunuyor. Konut projesinde 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri mevcut.

Projedeki konutların büyüklükleri ise 131 metrekare ila 164 metrekare arasında değişiyor. Karma proje, sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunuyor.

Portekiz Kurtköy konut projesi fiyat listesi

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 515 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor. Konut projesindeki 3+1 tipteki daireler ise 670 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Projede şirket bünyesinde 48 ay vade yapabilmek mümkün durumda. Ayrıca banka kredisi kullanarak konut sahibi olabilme seçeneği de var.

Portekiz Kurtköy konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde çok sayıda sosyal donatı olanağı var. Projede açık yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, kafe, restoran, kapalı otopark ve sosyal tesis yer alıyor. Asansörlü konut projesinde, ebeveyn giyinme odası da mevcut. Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumdaki konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Aile yaşamına uygun inşa edilen konut projesi, şık ve modern tasarımıyla da dikkat çekiyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, Pendik ilçesinin gelişmekte olan bölgelerinden Kurtköy’de hayata geçiriliyor. Proje; Sabiha Gökçen Havalimanı’na sadece 3 dakika uzaklıkta inşa ediliyor. Projeden 5 dakikada Kurtköy-Yenişehir Metro İstasyonu’na, 10 dakikada Sabancı Üniversitesi’ne, 15 dakikada Pendik Marina’ya, 3’er dakikada ise Viaport ve Teknopark’a ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.

Portekiz Kurtköy konut projesi, Yenişehir, Osmanlı Bulvarı No: 100 Pendik/İstanbul adresinde hayata geçiriliyor.

Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 0216 606 19 59 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.