Kategoriler
Proje Haberleri

Portre Marmara satışları başladı

Portre Marmara İstanbul projelerinden birisidir. Akbulut İnşaat, Şahin Yılmaz ve SAH Yapı Mühendislik tarafından hayata geçirilen proje çok sayıda ev ve işyerini kapsamaktadır. 2024 Şubat ayı teslim edilmesi planlanan dairelerin özellikleri, büyüklükler, satış fiyatları ve proje hakkında diğer merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Portre Marmara 8 katlı iki blok şeklinde yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 100 adet daire bulunmaktadır. Dairelerin kimileri 2+1 kimileri ise 3+1 olarak hazırlanmaktadır. 2 oda 1 salon daireler farklı tiplerde tasarlanırken 3 oda 1 salon daireler tek tip şeklinde tasarlanmaktadır. Proje konutlarının her birinde balkon bulunmaktadır. Geniş tasarımlı balkonlarda hem yaz hem kış aylarında oturmak mümkündür. Tüm dairelerde sadece bir adet banyo bulunmaktadır. Konutlarda salon ve mutfak ayrı ayrı tasarlanmaktadır. Dairelerin dış kapıları daha güvenli olduğu için çelik kapı olarak tasarlanmaktadır. Blokların her birinde katlara iniş çıkış için asansör bulunmaktadır. Asansörler hem insan hem yük taşımak için kullanılmaktadır. Konutlarda odalar ferah ve geniş olarak tasarlanmaktadır. Bina ve dairelerde hem ısı hem ses yalıtımı vardır. Elektrik kesintileri için jeneratör, su kesintileri için depo ve hidrofor bulunmaktadır.

Portre Marmara projesinde güvenlik için 7/24 kesintisiz özel güvenlik mevcuttur. Güvenlik için ayrıca kamera sistemleri de devrededir. Araç park etmek için hem açık hem kapalı otopark alanı mevcuttur. Bu alanlarda misafir araçları için de özel otopark alanı bulunmaktadır. Sosyal alan olarak bisiklet parkuru, yürüyüş parkuru, spor salonu, park ve çocuklar için özel çocuk parkı bulunmaktadır.

Portre Marmara daireleri ve satışları

Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin satışları devam etmektedir. Daire fiyatları oda sayısına göre değişmektedir. Konutlar banka kredisi imkanı ile satılmaktadır. İnşaatına devam edilen dairelerin 2024 yılı Şubat ayında teslim edilmesi planlanmaktadır.

Portre Marmara projesindeki 2 oda 1 salon 67 metrekare alana sahip daireler 2 milyon 70 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. 3 oda 1 salon daireler ise şu anda 2 milyon 519 bine satılmaktadır. Bu dairelerin kullanım alanı ise 86 metrekare olarak belirtilmektedir. Dairelerin fiyatları zaman içinde değişiklik göstermektedir. Güncel fiyatları öğrenmek ve proje hakkında daha fazla bilgi almak için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 (216) 598 05 00 ve 0 (533) 618 61 35 numaraları bulunmaktadır. 

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…