Kategoriler
Proje Haberleri

Poyraz Villaları Kuşadası satışta

Aydın’ın Kuşadası İlçesinde ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile dikkat çeken bir proje hayata geçirilmiştir. Poyraz Villaları Kuşadası konut projesi  ile sahiplerini bekliyor. Güzelçamlı Mahallesinde yükselen proje İzmer İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar dubleks müstakil villalardan oluşmaktadır. Proje henüz yeni tanıtılmış olup lansman fiyatlarıyla satışları devam etmektedir. Villa projesinin hangi imkanlar sunduğunu, projenin nerede hayata geçirildiğini konumu ve projede villa fiyatlarının nasıl değişiklik gösterdiği hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Poyraz Villaları Kuşadası Hangi Özelliklere Sahiptir?

Site içerisinde bulunan proje, Aydın Kuşadası İlçesi Güzelçamlı Mahallesi üzerinde inşa edilmektedir. Projede tek tip villa seçeneğine yer verilmiştir. Bu villaların hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Güllük Doğa Villaları deniz manzaralı ve akıllı ev sistemlerine sahip villaları ile dikkat çekmektedir. Villalar son derece lüks bir mimariyle donatılmıştır. Aynı zamanda villa içlerinde vestiyer, ebeveyn banyosu, gömme dolap, klima, panjur, teras, ankastre set, görüntülü diafon gibi imkanlar sunulmaktadır.

Projede her villanın kendine özel müstakil bahçesi ve özel havuzu bulunmaktadır.  Ayrıca Kuşadası villa projesi kapsamında toplam 20 adet müstakil villa yer almaktadır. Bu villalar 3+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca villalar brüt 135 metrekare alana sahiptir.

Kuşadası villa projesi nerede hayat bulmuştur?

Villa projesi, Kuşadası’nın Güzelçamlı bölgesinde yer almaktadır. Ayrıca proje denize ve şehir merkezine de oldukça yakın mesafededir.

Projede villa fiyatları nedir?

Villa fiyatları bulunduğu villa konumuna göre farklılık gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden 3+1 tip villalar 3 milyon 250 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda villa fiyatları lansmana özel fiyatlardır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0506 348 92 89 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…