Kategoriler
Proje Haberleri

Prata Riverside Village 2. Etap tanıtımı yapıldı

Prata Riverside Village, nehir kenarında modern bir bölgede konut, perakende, eğlence alternatifleri ile beraber sunulmaktadır. Ofis, halka açık sahil parkı sunulan Lizbon’un en prestijli gayrimenkul projesi İstanbullu halka tanıtılmıştır. Lizbon konut projesi, dünyaca ünlü mimar Pritzker ödüllü Renzo Piano tarafından tasarlanmıştır. Mimarın tasarladığı ve oldukça ünlü olan eserleri arasında The Shard, NY Times, Centre George Pompidou, Whitney Müzesi, Osaka Havaalanı yer almaktadır.

Prata Riverside Village Projesi Lizbon’un Kalbinde Tasarlanıyor

Prata Riverside Village, Lizbon’un merkezinde, gerçek bir mahalle hissi veren bir projedir. Ayrıca sakin ama hayat dolu bir şehir köyü imkanı sunmaktadır. Aynı zamanda modernliği ve işlevselliği, sürdürülebilen, dayanıklı malzeme teknolojileriyle bir araya getirilen yeni bir yaşam biçimine ilham olmaktadır. Proje ayrıca benzersiz doğal güzelliğiyle Tagus Nehri kıyısında yer almaktadır. Konut projesi oturum ve yatırım fırsatı sunmaktadır.

Proje, Avrupa’nın en hızlı büyüyen pazarı Lizbon’da sürdürülebilen yaşam tarzı arayanlar için uygun bir seçenektir. Ayrıca güvenli ve istikrarlı bir emlak yatırımı sunmaktadır. Vatandaşa sunulan proje Türkiye’den büyük ilgi görmektedir. Prata Riverside Village II. etap ön satışa sunmak için İstanbul’a gelmiştir. İstanbul’daki lansmanda, Proje sahibi VIC Properties yöneticileri, Lizbon’daki kira getirileri ve yatırım fırsatları hakkında ayrıntılı bilgi verdi. Projede, stüdyo dairelerin yanı sıra dört odalı geniş dairelerden 150 dairenin hali hazırda satıştadır. Yapılan lansmandan sonra ‘Yılın Konut Geliştirme Ödülü’nü aldığı belirtilmiştir.

Lizbon’un en hızlı satılan projesinin mevcut müşteri profilinin %60 ulusal ve 27 farklı milletten oluşmaktadır. Tüm üniteler için elektrik şarjlı park yeri, tüm daireler için depo odası bulunmaktadır. Ayrıca son teknoloji ısı ve ses yalıtımının bulunduğu anlatılmıştır. Enerji verimliliğinde sınıfının en iyisi olduğu vurgulanmıştır. Tam donanımlı Ernesto Meda ve Inalco mutfaklarından, Gessi armatür ve duş başlıklarına, Starck’ın Florim4Architects ve Duravit seramiklerinin yanı sıra Guzzini’nin son teknoloji aydınlatmasına kadar dokunduğunuz, gördüğünüz ve hissettiğiniz her şeyin her detayı keyif vermek için tasarlanmıştır.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…