Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Premium Lounge Yalova’da hayata geçiyor

Premium Lounge projesi, Yalova merkezde hayata geçirilmektedir. Bölgede çok sayıda başarılı projesi bulunan Akyol İnşaat tarafından yürütülmektedir. Az katlı modern mimariye sahiptir. Proje hakkında merak edilenler ve güncel fiyat bilgisi haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin genel özellikleri

Premium Lounge Akyol İnşaat’ın Premium serisinden bir projedir. Serinin diğer projeleri ve daireleri ile benzer özelliklere sahiptir. Az katlı mimarisi ile depreme dayanıklıdır. Projede toplam 340 adet daire yer almaktadır. Bu dairelerin tamamı bir oda bir salon olarak hazır bulunmaktadır. Büyüklükleri brüt 65, net 51 metrekaredir. Her dairenin kendine özel balkonu bulunmaktadır. Banyolarda duş kabini vardır. Ayrıca mutfak kısmında ankastre beyaz eşyalar da hazır olarak yer almaktadır. Daireler akıllı ev sistemi ile donatılmıştır. Isı ve ses yalıtımına sahiptir. Deprem yönetmeliğine uygun olarak tasarlanıp hayata geçirilmektedir.

Premium Lounge sosyal donatıları da özenle hazırlanmaktadır. Yüzme havuzu, cafe, spor salonu, yürüyüş parkuru proje içinde yer almaktadır. Ayrıca araç parkı için de açık otopark bulunmaktadır. Site güvenliği için 7/24 kameralı güvenlik sistemleri devrededir. Dairelere iniş çıkış için asansör bulunmaktadır.

Premium Lounge konum özellikleri

Proje, Yalova merkezde yer almaktadır. Bu sebeple önemli yerlere ulaşım kolaydır. Şehir merkezine sadece 4 dakikalık mesafede yer almaktadır. Şehir Hastanesi’ne 3 dakika, AVM’ye 3 dakika, Yalova Üniversitesi’ne 8 dakika, terminale 2 dakika, hızlı feribota 5 dakika mesafededir. Ayrıca çevre iller olan Bursa ve İstanbul’a 40 dakika uzaklıktadır. Hem şehir için hem şehirler arası kısa sürede istenilen yere ulaşma imkanı vardır.

Premium Lounge projesinde sadece 1+1 daireler bulunmaktadır. Net 51 metrekare olan bu daireler 1 milyon 249 bin TL’den başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Daire satın alımlarında ayrıca kişiye özel ödeme koşulları da sağlanmaktadır. Dairelerin güncel fiyatlarını öğrenmek için 444 77 61 numarasını arayabilirsiniz. Bu numaradan verdiğimiz bilgilere ek olarak merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz. Ayrıca kişiye özel ödeme koşulları hakkında da detaylı bilgi alabilirsiniz. 

Diğer proje haberleri için tıklayınız