Kategoriler
Proje Haberleri

Premium Suits Hatay lansmana özel fiyatlarla satışta

Premium Suits Hatay projesinde merkezi konumda, temelden satılık lüks suit daireler sizleri bekliyor. Projenin konumu Hatay’ın Antakya İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Erdoğan İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir.  Site içerisinde 1 artı 1 konut tiplerinden oluşan suit daireler mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Erdoğan İnşaat güvencesi ile yükselen sitede 1 artı 1 konut seçeneklerine sahip suit daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 58 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 41 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Şifreli, sensörlü bina giriş kapısı yer almaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Lobi, çift asansör, su deposu ve jeneratör gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar doğalgazlı yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Konutlar beyaz eşyalı ve mobilyalıdır. Mutfaklar ada mutfak tipi özelliğine sahip olup içerisinde ankastre set bulunmaktadır. Ayrıca buzdolabı, televizyon, çamaşır makinesi, kettle ve otel tipi duvar fönü mevcuttur. Mobilyalarda ise; L koltuk ve sehpa, vestiyer, kitaplık, TV ünitesi, bar tabureleri, yatak odası takımı, perdeler ve tablolar bulunmaktadır. Dairelerde ıslak zemin hariç parke uygulaması yapılmaktadır. Bununla birlikte gizli, ışıklı alçıpan uygulaması yapılmaktadır. Klima, su arıtma sistemi ve duvara gömülü çelik kasa gibi pek çok farklı özellik yer almaktadır.

Premium Suits Hatay konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Hatay’ın Antakya İlçesi Odabaşı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Defne Hastanesi arkasında Efes Premium Sitesi karşısında yükselmektedir.

Premium Suits Hatay projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Brüt 58 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 535.000 TL’den satışa sunulmuştur. Yatırımcılar için uygun yapıdadır. Üstelik konumu ve yapısı itibariyle yüksek kira getirisine sahiptir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (326) 221 37 07 veya 0 (532) 100 14 24 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…