Kategoriler
Proje Haberleri

Prestij Evleri Kepez’de yükseliyor

Antalya’nın en önemli ilçelerinden Kepez’de, Bahar İnşaat tarafından yeni bir proje hayata geçirilmektedir. Prestij Evleri adı verilen proje, Varsak Menderes Mahallesi’nde yer almaktadır. Proje hakkında daha detaylı bilgiye haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

3 katlı tek bloktan oluşan projede 12 adet daire bulunmaktadır. Ayrıca projedeki daireler 2+1 tipinde tasarlanmıştır. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 80 metrekare alana sahiptir.

Proje, şehir merkezine yakınlığıyla dikkat çekmektedir. Ayrıca, toplu taşıma ve alışveriş merkezlerine de yakın konumda bulunmaktadır.
Prestij Evleri Kepez projesi havuz, fitness salonu, çocuk oyun alanı gibi sosyal imkanlara sahiptir.

Prestij Evleri fiyatları ne kadar?

Antalya’nın Kepez ilçesinde hayata geçirilen Prestij Evleri Antalya projesinde satışlar devam etmektedir. Bahar İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 2+1 daireler 2.250.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.
Antalya konut projesi, Varsak Menderes Mahallesi’nde yer almaktadır. Ayrıca proje 3 katlı tek konut bloğundan oluşmaktadır. Konut projesinde 12 adet daire yer almaktadır. 80 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları ise 2 milyon 250 bin TL’den başlamaktadır.
Proje, merkezi ısıtma sistemi, açık otopark, asansör ve havuz gibi sosyal imkanlar sunmaktadır. Ayrıca projenin 2024 yılının ikinci çeyreğinde teslim edilmesi planlanmaktadır.
Bahar İnşaat tarafından Antalya’nın Kepez ilçesinde hayata geçirilen Prestij Evleri projesinde satışlar devam etmektedir.

Prestij Evleri Kepez nerede yer almaktadır?

Prestij Evleri Kepez projesi Antalya İli, Kepez İlçesi, Varsak Menderes Mahallesi’nde yer almaktadır. Konut projesi Kepez Devlet Hastanesi’ne araçla yaklaşık 5 dakika mesafededir. Ayrıca Antalya şehir merkezine ise yaklaşık 20 dakikalık bir mesafededir.
Kepez konut projesi, merkezi bir konumda yer alması ile dikkat çekmektedir. Proje ayrıca alışveriş merkezlerine, okullara, hastanelere ve toplu taşıma duraklarına yakın bir konumda yer almaktadır.

Antalya konut projesine yatırım yapmak için, projenin satış ofisine başvurmanız gerekmektedir. Böylece satış ofisinden proje hakkında detaylı bilgi alma imkanı bulunmaktadır.

Proje Künyesi

İnşaat firması: Bahar İnşaat
Teslim Tarihi: 2024 – 2. Çeyrek
Konut Tipi: Daire
Daire Sayısı: 12
Konut tipleri: 2+1
Daire büyüklüğü: Brüt 80 metrekare
Konut fiyatları: 2.250.000 TL’den başlamaktadır.
Kat Sayısı: 3
Otopark tipi: Açık otopark
Isıtma sistemi: Merkezi

Ayrıca diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version