Kategoriler
Proje Haberleri

Prestij Paşa Konakları Balıkesir 5 ay sonra teslim

Prestij Paşa Konakları Balıkesir konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. Balıkesir’in Karesi İlçesinde yükselen BakYapı İnşaat güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar iki konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Karesi İlçesi Paşa Alanı Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Geniş yerleşim alanının büyük bir bölümü de özel peyzaj alanına ayrılmıştır. Aynı zamanda Prestij Paşa Konakları Balıkesir daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler pek çok olanağa sahiptir. Daire içlerinde vestiyer, giyinme odası, kiler, çamaşır odası, ebeveyn banyosu, gömme dolap gibi olanaklara yer verilmiştir. Dairelerde ayrıca bulaşık makinesi, klima, görüntülü diafon, ankastre set, spot aydınlatma gibi donanımlarda bulunmaktadır.

Bölgenin en geniş peyzajının yer aldığı projede kapalı yüzme havuzu, fitness, sauna, mescid, oyun parkı, yürüyüş yolu, kamelyalar gibi alanlar yer almaktadır. Ayrıca kamera sistemi, kapalı garaj, güvenlik, jeneratör, mini market, kafe gibi hizmetler de sunulmaktadır. Balıkesir Karesi konut projesinde iki tip daire seçeneğine yer verilmiştir. 3+1 ve 4+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda proje kapsamındaki dairelerin büyüklükleri brüt 175 metrekare ile 198 metrekare arasında değişmektedir.

Prestij Paşa Konakları Balıkesir konumu ve fiyatları hakkında

Prestij Paşa Konakları Balıkesir konut projesi, Karesi, Paşa Alanı Mahallesinde konumlandırılacaktır. Aynı zamanda merkezi konumda yer alan proje bütün ulaşım araçlarına, hastane, sağlık ocağı, okul, AVM, cami, park ve eğlence merkezlerine yakındır

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine, bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden daireler lansmana özel avantajlarla satışa sunulmaktadır.

Brüt 175 metrekare alana sahip 3+1 tip daireler 1 milyon 599 bin TL,

198 brüt alana sahip 4+1 daireler 1 milyon 699 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projenin 2022 yılında teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0850 466 16 99 ve 0543 312 45 52 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…