Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Prestij Yeni Hayat satışları devam ediyor

Prestij Yeni Hayat Bursa Osmangazi’de yer alan bir projedir. Proje Bak Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Prestij Seyirtepe, Prestij Avlu, Prestij Gold gibi bölgenin başarılı projelerine de imza atan firma, aynı başarıyı yeni projesinde de görmektedir. Proje hakkında detaylar ve genel daire özellikleri haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve daire genel özellikleri

Prestij Yeni Hayat 3+1 iki farklı tip daireden meydana gelmektedir. Dairelerde salon ve mutfak ayrı olarak yer almaktadır. Bunlara ek olarak yatak odası, 2 oda ve 2 adet banyo kat planında yer almaktadır. Banyolardan bir tanesi ebeveyn banyosu olup yatak odasından girişi olan tek kapısı vardır. Banyolarda duşakabin mevcuttur. Aydınlatma olarak daha modern gösteren spot ışıklar vardır. Dairelerin hepsinde aynı yaşam alanları vardır. Ancak köşe ve orta dairelerde odaların yerleşimleri farklıdır. Katlara çıkmak için hem insan, hem yük taşımaya elverişli asansör sistemi vardır. Dairelerin iç kapıları modern tasarıma sahiptir. Dış kapılar ise daha güvenli olmasından dolayı çelik kapıdır. Binalarda ısı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Kışın ısınma kombili doğalgazdır.

Prestij Yeni Hayat projesinde bulunan sosyal alanlar da çeşitlidir. Bay, bayan kapalı yüzme havuzu, fitness, sauna bulunmaktadır. Bunlara ek olarak çocukların oyun oynaması için de özel alana proje içerisinde yer verilmektedir. Site içerisinde dairelere yetecek büyüklükte açık otopark mevcuttur.

Prestij Yeni Hayat konumu ve ulaşım avantajları

Proje Bursa’da önemli yerlere yakın mesafededir. Hem alışveriş yapmak, hem eğlenmek isteyenler için AVM’lere yakındır. En yakın AVM 900 metre mesafesi ile Parkur Bursa AVM’dir. Burayı 2,9 kilometre ile Ikea AVM ve 3,1 kilometre ile Anatolium AVM takip etmektedir. Şehirler arası seyahatlerde kullanılan şehir terminaline ise 3 kilometre uzaklıktadır.

Prestij Yeni Hayat projesinde daireler şu anda 1.129.000 TL’den başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Bu fiyatlarda zaman içinde değişiklik olmaktadır. Firma dairelerin satışlarında kampanya ve avantajlar sunmaktadır. Bu avantajlar hakkında bilgi almak için 0850 466 16 99 ve 0850 888 16 99 numaraları arayabilirsiniz. Ayrıca bakyapi.com.tr adresinden güncel kampanyalar hakkında da bilgi alıp yararlanmayı talep edebilirsiniz.

Diğer proje haberlerine de göz atmak için tıklayınız