Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Prime 360 Burgaz satışları devam ediyor

Prime 360 Burgaz Bursa’nın Mudanya ilçesinde yer almaktadır. Demir Demirtaş Yapım İnşaat Ltd. Şti tarafından hayata geçirilen bir projedir. İnşaat aşamasında olan projede daire teslimleri 2023 yılının ikinci çeyreği olarak düşünülmektedir. Proje hakkında diğer merak edilenler, dairelerin özellikleri ve proje konumu bilgileri haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Prime 360 Burgaz 21.000 metrekarelik alan üzerine inşa edilmektedir. Proje alanında 11 adet blok vardır. Bu bloklarda toplam 200 adet konut bulunmaktadır. Konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanmaktadır. Ayrıca dubleks olarak da 2+1 ve 3+1 daireler mevcuttur. Dairelerin kışın ısınmasında merkezi ısıtma sistemi kullanılmaktadır. Katlar arasında iniş çıkış için insan taşımaya elverişli asansör sistemi vardır. Binalar deprem yönetmeliğine uygun şekilde hazırlanmıştır. Özel olarak ısı yalıtımı mevcuttur.

Prime 360 Burgaz sitesi 7/24 güvenlik sistemlerine sahiptir. Araç park etmek için hem açık hem kapalı otopark bulunmaktadır. Projede sosyal donatılar da özel olarak hazırlanmaktadır. Yüzme sporu sevenler için hem kapalı hem açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Bunlara ek olarak çocuk yüzme havuzu da proje planlarından bulunmaktadır. Kişisel bakım için sauna ve Türk hamamı bulunmaktadır. Spor yapmak için fitness salonu, spor salonu, basketbol sahası vardır. Çocuklar için özel oyun alanı ve çocuk parkları bulunmaktadır. Dinlenmek günün yorgunluğunu atmak için özel peyzajlı dinlenme alanları bulunmaktadır.

Prime 360 Burgaz daire büyüklükleri

Projede farklı boyutlarda çok sayıda daire bulunmaktadır. 1 oda 1 salon daireler brüt 62, net 50 metrekare kullanım alanına sahiptir. 2 oda 1 salon tekli daireler brüt 104, net 95 metrekare büyüklüğündedir. 3 oda 1 salon tekli daireler ise brüt 133 metrekare net 117 metrekare büyüklüğündedir.

Prime 360 Burgaz dairelerinin fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. İnşaat aşamasında olan projeden daire satın almak mümkündür. Dairelerin tahmini olarak 2023 yılının ikinci çeyreğinde teslim edilmesi planlanmaktadır. Ayrıca proje hakkında daha detaylı bilgi almak için firma ile iletişime geçebilirsiniz. İletişim için 0533 763 20 69 numarası bulunmaktadır. Bu numaradan ek olarak merak ettiğiniz soruların cevaplarını alabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine de göz atmak için tıklayınız…