Kategoriler
Proje Haberleri

Prime Gloria Gaziantep Şehitkamil’de yükseliyor

Gaziantep İli, Şehitkamil İlçesi, Osmangazi Mahallesinde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Yunus Emre İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Proje lansman fiyatlarıyla satışa sunulmuştur. Prime Gloria Gaziantep çok yakında teslim edilecektir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Şahinbey konut projesi Osmangazi Mahallesinde yer alan inşaat alanı üzerinde inşa edilmektedir. Konut projesi için dairelerin satışları devam etmektedir. Proje 2 ayrı konut bloğundan meydana gelmekte olup, lüks dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda site içerisinde sosyal faaliyet alanları, kamelyalar, süs havuzları, 7/24 güvenlik gibi daha pek çok donanım yer almaktadır.

Prime Gloria Gaziantep konut projesinin tanıtımı yapılmış olup, proje kapsamındaki daireler ebeveyn banyosu, giyinme odası, bireysel yerden ısıtma sistemi gibi olanaklara sahiptir. Proje iki tip daire seçeneklerine yer verilmiştir. Bu daireler 5+1 ve 8+1 olarak tasarlanmıştır. Ayrıca dairelerin büyüklükleri 357 metrekare ile 507 metrekare arasında değişmektedir.

Prime Gloria Gaziantep fiyatları ne kadar?

Şehitkamil’de yükselecek olan projede daireler özel fırsatlarla satışa sunulmuştur. Projede dairelerin teslimleri çok yakında yapılacaktır. Bu kapsamda satışları devam;

357 metrekare 5+1 tip daireler 5 milyon 500 bin TL,

507  metrekare brüt alana sahip 8+1 tip daireler 5 milyon 800 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Prime Gloria Gaziantep nerede yer alıyor?

Şehitkamil konut projesi Osmangazi Mahallesi’nde konumlandırılacaktır. Ayrıca konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0342 338 77 77 ve 0537 595 32 32 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…