Kategoriler
Proje Haberleri

Prime Sierra Ankara’da yükseliyor

Prime Sierra Ankara’nın Etimesgut ilçesinde bulunan bir konut projesidir. Ankara konut projesi Dema Konut A.Ş. ve Altaş Elektrik, İnşaat A.Ş. tarafından inşa edilmektedir. Daire tipleri neler, büyüklükleri ne kadar? Satılık daire fiyatları ne kadar, ne zaman teslim edilecek? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Etimesgut konut projesi 19 bin 705 metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Konut projesi 298 adet konuttan meydana gelmektedir.  Ayrıca konutların dışında proje 60 adet iş yerinden oluşmaktadır. Prime Sierra projesinde 2+1, 3+1, 4+1, 4.5+1 ve 5+1 olmak üzere 15 farklı konut tipi bulunmaktadır. Konutların büyüklükleri 70 metrekare ile 245 metrekare arasında değişmektedir. Projede yer alan konutlar, modern mimarisiyle dikkat çekmektedir. Konutlarda yüksek tavanlar, geniş pencereler ve ferah yaşam alanları bulunmaktadır.

Prime Sierra’da 1000 metrekarelik bir sosyal tesis bulunmaktadır. Sosyal tesiste yüzme havuzu, kapalı otopark, sauna, buhar odası, fitness salonu, çocuk oyun alanları, güneşlenme ve dinlenme alanları bulunmaktadır. Ayrıca, projede 2560 metrekarelik bir avlu alanı ve 7660 metrekarelik bir peyzaj alanı bulunmaktadır.

Prime Sierra Ankara konut projesinin teslim tarihi 2025’in ikinci çeyreği olarak planlanmaktadır.

Prime Sierra fiyat listesi

Projenin satış fiyatları, konut tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca konutların bulunduğu kata ve cepheye göre fiyatlar değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda satılık daire fiyatları 6 milyon 900 bin TL’den başlamaktadır.

112-134 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip 2+1 dairelerin fiyatları 6.900.000 TL’den başlamaktadır.

160 metrekare 3+1 dairelerin  fiyatları 9.430.000 TL’den başlamaktadır.

201 metrekare 4+1 dairelerin fiyatları 10.850.000 TL’den başlamaktadır.

350 metrekare 5+1 dairelerin ise fiyatları 25.700.000 TL’den başlamaktadır.

Proje nerede yer almaktadır?

Proje, Fatih Sultan Mahallesi, Dumlupınar Bulvarı üzerinde yer almaktadır. Etimesgut’un merkezinde yer alan proje, ulaşım açısından oldukça avantajlıdır. Projeye yakın mesafede metro, otobüs ve dolmuş durakları bulunmaktadır. Ayrıca, projeden Ankara şehir merkezine ve çevre illere ulaşım kolaydır.

Prime Sierra projesi merkezi konum, farklı konut tipleri, modern mimarisi ile öne çıkmaktadır. Ayrıca konut projesi zengin sosyal olanakları ve geniş peyzaj alanı ile dikkat çekmektedir. Konut projesi Ankara’da konforlu ve modern bir yaşam sunan bir konut projesidir.

Proje hakkında daha fazla bilgi almak için 444 3 318 numarasını arayabilirsiniz. 

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…