Kategoriler
Proje Haberleri

PRYM Luxury Residence satışları devam ediyor

PRYM Luxury Residence projesi dünyada yer alan 2.232 adet Leed Sertifikalı konut projelerinden biri olarak tasarlanmıştır. Projenin konumu Tokat’ın Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje PRYM Gayrimenkul Yatırım A.Ş tarafından hayata geçirilmektedir. HD Tasarım Mimarlık tarafından tasarlanan proje 25.000 metrekarelik alan üzerinde yer almaktadır. Site içerisinde 63 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

PRYM Gayrimenkul Yatırım A.Ş güvencesi ile geliştirilen proje 25.000 metrekarelik alan üzerinde inşa edilmektedir. HD Tasarım Mimarlık tarafından tasarlanan site içerisinde 17 katlı 63 adet daire yer almaktadır. Bu daireler 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 187 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 170 metrekare olmaktadır.  Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı ve açık otopark alanı ile araç şarj istasyonu mevcuttur.

Projenin 6.000 metrekaresi yeşil alanlara ayılmıştır. Sosyal alanlar içerisinde projesinde kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, buhar odası, fitness salonu, sinema salonu, yürüyüş parkuru, mini futbol ve basketbol sahası bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ebeveyn banyosu ve giyinme odası gibi pek çok özellik yer almaktadır.

PRYM Luxury Residence konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Tokat’ın Merkez İlçesi Küçükbey Bağı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik Recep Yazıcıoğlu Caddesi üzerinde yer alan bu konutlar eşsiz bir şehir manzarasına sahiptir.

PRYM Luxury Residence projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve konuma göre farklılık göstermektedir.

Bu proje hakkında fiyat bilgisi ve detaylı bilgi için 444 44 60 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…