Kategoriler
Proje Haberleri

Quartz Beytepe satışları başladı

Quartz Beytepe Konutları projesi modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Ankara’nın Çankaya İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Özkır İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 6 adet dükkan ve 132 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 6 adet dükkan ve 132 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 78 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 89 metrekare ile 139 metrekare arasında değişmektedir. Quartz Beytepe Evleri projesinde 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. 5 yıldızlı otel konseptine sahip projede fitness salonu, çocuk oyun parkı, basketbol sahası ve tenis kortu gibi sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır. Bina lobisi, asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor, rampa, merdiven, park ve tutamak bulunmaktadır. Ayrıca banyo, mutfak, oda kapısı, priz ve tuvalet mevcuttur.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlar akıllı ev sistemi özelliğine sahip olup görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. İçerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odasında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Çamaşır odası, gömme dolap, jakuzi ve kiler gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Quartz Beytepe nerede yer alıyor?

Proje, Ankara’nın Çankaya İlçesi Alacaatlı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, metro ve minibüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Quartz Beytepe fiyatları ne kadardır?

Quartz Beytepe projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Fiyatlar konut tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca fiyatlar meskenlerin bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir.

Brüt 78 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatları 1 milyon 795 bin TL’den başlamaktadır.

108 metrekare brüt büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatları 2 milyon 695 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca brüt 174 metrekare büyüklüğündeki 2 artı 1 dairelerin fiyatları ise 3 milyon 395 bin TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (312) 244 09 29 veya 0 (532) 545 60 38 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…