Kategoriler
Proje Haberleri

Quattro İstanbul 19-20 Şubat’ta ön lansmana çıkıyor

İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, Şerifali Mahallesinde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Rams Global firması tarafından hayata geçirilecektir. Proje farklı konseptte daireleri ile dikkat çekmektedir. Quattro İstanbul henüz proje aşamasında olup ayrıca dairelerin satışları devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

İstanbul konut projesi Ümraniye’de yer alan 12 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilecektir. Konut projesi için ön talepler toplanmaya başlanmıştır. Bunun için Rams Global  firmasının internet adresi üzerinden ön talep formunuzu doldurmanız yeterli olacaktır. Bu Ümraniye Şerifali Mahallesinde yükselecek. Modern dairelerin yer alacağı projede toplam 4 blok ve 579 adet daire yer alacaktır.

Quattro İstanbul konut projesinin tanıtımı yapılmış olup, projenin detayları henüz belirlenmemiştir. Ayrıca dairelerin yanı sıra ticari birimler de projede yer almaktadır. Site içerisinde ise çocuk oyun alanları, SPA, kafe, çocuk yüzme havuzu, hamam gibi sosyal donatılara yer verilecektir. Yine bunların dışında açık otopark, kameralı güvenlik ve güvenlik de site içerisinde yer alacaktır. Proje kapsamında 1+1 ve 2+1 tip daire seçeneklerinin olması planlanmaktadır. Dairelerin büyüklükleri ise 61 metrekare ile 102 metrekare arasında değişmektedir.

Quattro İstanbul fiyatları ne kadar?

Ümraniye konut projesinde henüz daire fiyatları ve ödeme şartları belirlenmemiştir. Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, ödeme planı, teslim tarihi gibi bilgiler belli olduğunda bilgiler web sitemizde yer alacaktır. Projedeki konutlar 19-20 Şubat tarihlerinde ön lansmana çıkıyor. Ayrıca teslimleri Haziran 2022’de yapılması beklenmektedir.

Quattro İstanbul nerede yer alıyor?

Konut projesi Ümraniye’nin Şerifali Mahallesi’nde yükselecektir. Aynı zamanda proje, İstanbul Finans Merkezi’ne 4 dakikalık mesafede yer almaktadır. Bunların yanı sıra proje ulaşım akslarına da yakın mesafededir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 444 47 48 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…