Kategoriler
Proje Haberleri

Quattro İstanbul ön talep topluyor

Quattro İstanbul projesi modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Ümraniye İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Rams Global yapımcı firması tarafından hayata geçirilmektedir. 12 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 579 adet daire yer almaktadır. Bu daireler 1+1 ve 2+ı tip meskenlerden meydana gelmektedir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

12.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 579 adet daire bulunmaktadır. İki kısa, iki uzun olmak üzere toplam 4 blok yer almaktadır. Bu daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 61 metrekare ile 74 metrekare arasında değişmektedir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 91 metrekare ile 102 metrekare arasında değişmektedir. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, spa merkezi ve kafe bulunmaktadır. Üstelik ortak yaşam alanlarında tüm alışverişinizi yapabileceğiniz seçkin mağazalar, restoranlar, market, kuaför gibi ticari üniteler mevcuttur. Bunun yanı sıra işlevsel çözümlerle tasarlanmış dairelerin tamamı boydan boya camlarla kaplıdır.

Quattro İstanbul konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İstanbul’un Ümraniye İlçesi, Şerifali Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Ayrıca İstanbul Finans Merkezi’ne 4 dakika mesafede yükselmektedir.

Quattro İstanbul projesi 19-20 Şubat tarihlerinde ön lansmana çıkıyor. Projenin ödeme koşulları henüz belirlenmemiştir. İlerleyen günlerde tüm detayları belli olacaktır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 47 48 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…