Kategoriler
Proje Haberleri

Rahmi Bey Villaları faizsiz finans desteği fırsatıyla satışta

Rahmi Bey Villaları Sapanca’da hayata geçirilen bir projedir. Rz Arda İnşaat ve Toprak TMF Yapı ortak işbirliği ile inşa edilmektedir. 30 Mart 2023’de teslim edilmesi planlanan projenin tamamı villalardan oluşmaktadır. Proje detayları ve villaların genel özellikleri haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve villaların genel özellikleri

Rahmi Bey Villaları toplam 4.000 metrekare arsa üzerine inşa edilmektedir. 570 metrekare arsa payına sahip toplam 7 adet villadan oluşmaktadır. Villaların hepsi tek tip olarak inşa edilmektedir. 165 metrekare kullanım alanına sahip villalar akıllı villa sistemine sahiptir. Bu sistem ile evinizden uzaktayken tablet ya da cep telefonu ile evinizi yönetebilirsiniz. Villalarda ebeveyn yatak odasında sauna ve giyinme odası yer almaktadır. Dubleks olan villaların üst katına çıkmak için ahşap kaplama merdivenler mevcuttur. İç kapılar ahşap lakedir. Mutfak kısmında lüks ankastre set bulunmaktadır. Her villanın salonunda şömine yer almaktadır. Isınma yerden ısıtma sistemi ile sağlanmaktadır. Ortak duvarlarda ısı ve ses yalıtımı mevcuttur.

Rahmi Bey Villaları projesindeki her villanın kendine özel alanları bulunmaktadır. Bu alanlardan birisi 3.5m – 7.5m ölçülerinde 1.50 cm derinliğinde havuzdur. Havuzların kendinden ısıtma sistemi bulunduğundan yaz-kış kullanıma uygundur. Araç parkı için bütün villaların kendilerine özel 2 araçlık açık otoparkı mevcuttur. Ayrıca 15 metrekare hobi bahçesi, 18 metrekare veranda da her villada yer almaktadır.

Rahmi Bey Villaları fiyatları ne kadar?

Rahmi Bey Villaları satışlarında banka kredisi kullanılabilir. Villaların satış fiyatı şu anda 6.250.000 TL olarak belirtilmektedir. Satışlarda takas ve görüntülü arama ile villaları görme imkanı bulunmaktadır. Konut projesinde ayrıca şirket bünyesinde 200 bin TL için faizsiz finans desteği sunulmaktadır. Ayrıca ödeme koşulları ve güncel fiyatları öğrenmek için projenin irtibat numarasını arayabilirsiniz.

Rahmi Bey Villaları nerede yer alıyor?

Proje konumu Sapanca Gölü’ne çok yakındır. Yaklaşık olarak 5 dakika içinde göle varmak mümkündür. Ayrıca kayak yapmak isteyenler için Kartepe Kayak Merkezi’ne sadece 20 dakika mesafededir. Proje konumu Bağdat Caddesine sadece 5 dakika mesafededir. Bu özelliğinden dolayı hem özel ulaşım, hem toplu ulaşımda avantajlı bir konumdadır.

Bunun için 0 (532) 220 90 91 numarası bulunmaktadır. İsterseniz projenin web sitesini de gezip daha detaylı bilgiler bulabilirsiniz. Projenin güncel web sitesi www.rahmibeyvillalari.com’dur.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız