Kategoriler
Proje Haberleri

Ramadanlar Kuzey Yıldızı 2.Etap Bucak’ta yükseliyor

Ramadanlar Kuzey Yıldızı 2.Etap konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Ordu’nun Altınordu İlçesinde yükselen proje Ramadanlar İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar tek tip dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Altınordu İlçesi Bucak Mahallesi üzerindeki alan içerisinde inşa edilmektedir. Projede tek tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Altınordu konut projesinde kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Daire içlerinde vestiyer, spot aydınlatma, görüntülü diafon gibi olanaklar sunulmaktadır. Daireler ayrıca deniz manzarasına sahiptir.

2 konut bloğunun yer aldığı site içerisinde pek çok olanak sunulmaktadır. Geniş dairelerin bulduğu sitede kamera sistemi, otopark, kapıcı, oyun parkı, spor alanı gibi olanaklar yer almaktadır. Daireler 3+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca bu daireler 126 metrekarelik brüt alana sahiptir. Toplam 76 daireden meydana gelen projede daire satışları ve inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir.

Ramadanlar Kuzey Yıldızı 2.Etap fiyatları ne kadar?

Altınordu konut projesinde kapsamında satışları devam eden;

126 metrekare brüt alana sahip 3+1 daireler 860 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda daire satışlarında lansman fiyatları devam etmektedir.

Ramadanlar Kuzey Yıldızı 2.Etap nerede yer alıyor?

Konut projesi, Ordu’nun Altınordu İlçesinde bulunan Bucak Mahallesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje mevki ve konum olarak merkez olup ulaşım sorunu yoktur. Devlet Hastanesi, Eğitim Araştırma Hastanesi, market ve okullara ulaşım da son derece kolaydır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0532 167 37 12 ve 0543 441 33 44 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…