Kategoriler
Proje Haberleri

Rams City Haliç 2. Etabı satışta

Rams City Haliç projesi Rams Global firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi, İstanbul İli Eyüpsultan İlçesi, Topçular Mahallesi’nde yer almaktadır. Proje etaplar halinde inşa edilmekte olup, 1. etap satışları devam etmektedir. Ayrıca projenin 2. etabı ise lansmana özel fırsatlarla satışa sunulmuştur. Proje hakkında daha detaylı bilgiye haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Haliç konut projesi 817.373.451,99 TL yatırım değerine sahiptir. Ayrıca proje 31.536,86 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir.

İki etaptan oluşan projenin ilk etabında, 11 ve 12 katlı 8 konut bloğu yer almaktadır.  Toplam inşaat alanı 105.438,3 metrekare olan projede, 603 adet konut bulunmaktadır.

Rams City Haliç projesinin 1. Etabında dört farklı tip daire seçeneği bulunmaktadır. Bu etaptaki daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tip meskenler yer almaktadır. Ayrıca daire büyüklükleri ise, 60 metrekare ile 239 metrekare arasında değişmektedir. Ve ayrıca bu etapta 14 adet ticari ünite de bulunmaktadır.

Haliç konut projesinin 2. Etabında ise 16 katlı konut blokları yer almaktadır. Dairelerin dışında ayrıca konut projesinin 2. etabında 36 adet ticari ünite yer almaktadır. Bu etaptaki daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 tip daire seçenekleri yer almaktadır. Ayrıca daire büyüklükleri ise, 65 metrekare ile 218 metrekare arasında değişmektedir

Konut projesinde tüm yasal çerçevelere uygun şekilde inşa edilmektedir. Statik projeler, 2018 deprem yönetmeliğine uygun olarak hazırlanmaktadır. Beton sınıfı C40 ve demir sınıfı B420 C olan proje, zemin etüdlerine uygun olarak radye temel betonu kullanmaktadır.

2. Etap sıfır faiz fırsatıyla satışta

Rams City Haliç projesinin konumu, Eyüpsultan İlçesi’nde bulunması nedeniyle oldukça avantajlıdır. Ayrıca bu özelliği ile bölgedeki diğer konut projelerinden ayrılmaktadır. Tüm bu özellikleri ile Rams City Haliç projesi, İstanbul’da konut yatırımı yapmak isteyenler için cazip fırsatlar sunmaktadır.

2. Etap lansmana özel fırsatlarla satışa sunulmaktadır. Bu kapsamda konut projesinin 2. etabında 48 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatı ile satışa sunulmuştur.

Rams City Haliç ne zaman teslim edilecek?

Konut projesinin 1. etabının 2024 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanmaktadır. Ayrıca 2. etabın ise 2025 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanmaktadır.

İstanbul Eyüpsultan’da, Uzel Makina Sanayi’nin eski fabrika alanında, yeni bir konut projesi hayata geçiriliyor. Proje, konut sahiplerine kapalı otopark, sosyal tesisler, yüzme havuzu, güvenlik, basketbol sahaları, kamelya, spa ve oyun alanları gibi birçok imkan sunuyor.

Konut projesi, Eyüpsultan Belediyesi’ne 1 km, Haliç’e 2 km ve Avrupa Otoyolu’na 270 metre mesafede yer almaktadır.

Bu konut projesi eğitim kurumlarına da yakın bir konumda yer almaktadır. Konut projesi, Era Koleji’ne 130 metre ve Eyüpsultan Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Anadolu Lisesi’ne 180 metre mesafededir.

Projenin 2. etap reklam filmi yayında…

Bu konut projesi hakkında detaylı bilgi için 0533 206 92 44 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…