Kategoriler
Proje Haberleri

Rams City Haliç satışları başladı

Rams Global firması tarafından hayata geçirilen Rams City Haliç konut projesi, İstanbul İli Eyüpsultan İlçesi, Topçular Mahallesi’nde yükselmektedir. Söz konusu konut projesi 817.373.451,99 TL yatırım değerine sahiptir. Ayrıca proje 31.536,86 metrekarelik arsa alanı ile oldukça büyük bir ölçekte inşa edilmektedir. Proje hakkında daha detaylı bilgi haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

İki etaptan oluşan projenin ilk etabında, 8 konut bloğu bulunmaktadır. Bu blokların her biri zemin + 10 veya zemin + 11 normal katlıdır. Toplam inşaat alanı 105.438,3 metrekare olan projede, 603 adet konut bulunmaktadır.

Dört farklı tip daire seçeneği bulunan Rams City Haliç projesinde, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tip meskenler yer almaktadır. Konut büyüklükleri, 60 metrekare ile 239 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca projede, sosyal alanlar ve 46 adet ticari ünite de bulunmaktadır.

Rams City Haliç projesi, tüm yasal çerçevelere uygun şekilde inşa edilmektedir. Statik projeler, 2018 deprem yönetmeliğine uygun olarak hazırlanmaktadır. Beton sınıfı C40 ve demir sınıfı B420 C olan proje, zemin etüdlerine uygun olarak radye temel betonu kullanmaktadır.

Rams City Haliç projesinde bulunan dairelerin farklı büyüklükleri ve tip seçenekleri, farklı yaşam tarzlarına ve ihtiyaçlara uygun olarak tasarlanmıştır. Projenin konumu, Eyüpsultan İlçesi’nde bulunması nedeniyle oldukça avantajlıdır ve bölgedeki diğer konut projelerinden ayrılmaktadır. Tüm bu özellikleri ile Rams City Haliç projesi, İstanbul’da konut yatırımı yapmak isteyenler için cazip bir seçenek olmaktadır.

Rams City Haliç ne zaman teslim edilecek?

İstanbul Eyüpsultan’da, Uzel Makina Sanayi’nin eski fabrika alanında, yeni bir konut projesi hayata geçiriliyor. Proje, konut sahiplerine kapalı otopark, sosyal tesisler, yüzme havuzu, güvenlik, basketbol sahaları, kamelya, spa ve oyun alanları gibi birçok imkan sunuyor.

Her konut için bir adet park yeri ayrılan projenin teslim tarihi 2024 yılı sonları olarak planlanıyor. Konut projesi, Eyüpsultan Belediyesi’ne 1 km, Haliç’e 2 km ve Avrupa Otoyolu’na 270 metre mesafede yer alıyor.

Eğitim kurumlarına da yakın bir konumda bulunan proje, Era Koleji’ne 130 metre ve Eyüpsultan Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Anadolu Lisesi’ne 180 metre mesafede konumlanıyor. Projenin 1. Etabı da 2024 yılında teslim edilecektir.

Bu konut projesi, İstanbul’da yaşamak isteyenler için ideal bir seçenek olabilir. Siz de kapalı otopark, sosyal tesisler, yüzme havuzu ve daha birçok imkana sahip olmak istiyorsanız, bu projeyi inceleyebilirsiniz.

Projenin yeni reklam filmi yayında…

Bu konut projesi hakkında detaylı bilgi için 0533 206 92 44 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…