Kategoriler
Proje Haberleri

RAMS Türkiye 2 yılda 2 milyon metrekare inşa ediyor

RAMS Global, 35 yıllık tecrübesiyle Almanya, Tayland, Dubai (BAE), Rusya, Türkiye ve Kazakistan olmak üzere 6 farklı ülkedeki 11 şehirde faaliyet gösteren büyük bir gayrimenkul şirketidir. 25 bini aşkın çalışanı ve 8 farklı sektördeki faaliyetleri ile RAMS Global, Türkiye’deki faaliyetlerine hız kesmeden devam etmektedir.

RAMS Global’in Türkiye’deki Başarı Hikayesi

RAMS Global, gayrimenkul sektöründe öncü ve amiral gemisi konumundadır. Türkiye’deki operasyonları, 6 farklı ülkede 11 farklı şehirde 92 projenin tamamlanmasıyla güçlü bir geçmişe sahiptir. Ayrıca, 4 milyon metrekarelik inşaatı tamamlayan şirketin, 2 milyon metrekarelik devam eden inşaatları da bulunmaktadır. Bu başarı, RAMS Global’in deneyimi, bilgi birikimi ve yatırım gücü ile yakından ilişkilidir.

RAMS Global Yönetim Kurulu Başkanı Devran Bülbül, basın toplantısında yaptığı konuşmada, “Bu topraklarda doğmuş, Türki Cumhuriyetlerde (başta Kazakistan olmak üzere) büyümüş ve bilgi birikimiyle deneyimiyle ve sermayesiyle Türkiye’ye değer katmak, ihtiyaç duyulan her alana ‘can suyu olmak’ için kolları sıvamış bir kurumuz” diyerek, şirketin Türkiye’ye olan bağlılığını vurgulamıştır. Şirket, insanların hayatına değer katmayı ana stratejisi olarak benimsemiş ve bu doğrultuda faaliyetlerini sürdürmektedir.

RAMS Global’in İstanbul Projeleri

RAMS Global, İstanbul’da birçok başarılı proje gerçekleştirmiştir. Ümraniye’deki Quattro İstanbul projesi, 8 ayda tamamlanarak 210 dairenin 59 gün gibi rekor bir sürede satışını tamamlamıştır. Eylül 2022’de temeli atılan RAMS Garden Bahçelievler projesi ise planlanan 24 ay sürenin öncesinde 14 ayda tamamlanarak İstanbul’da yaşamak isteyenlerle buluşmuştur. Ayrıca, RAMS City Haliç projesi de büyük ilgi görmüş ve %87’si satılmıştır. Bu projeler, RAMS Global’in Türkiye’deki başarısının bir göstergesidir.

RAMS Global’in Lüks Konut Projeleri

RAMS Global’in lüks konut projeleri, mimari açıdan ödüllü ve dünya markalarını bünyesinde barındıran özel tasarımlarla dikkat çekmektedir. RAMS Beyond İstanbul projesi, Maslak’ın boğaz manzarasına açılan kapısı olup, paylaşımlı çalışma alanlarından, Michelin yıldızlı restorana kadar birçok lüks olanak sunmaktadır. Bu projede, dünyaca ünlü markaların mağazaları da yer alarak ayrıcalıklı bir yaşam sunulmaktadır.

RAMS Denizkent Bayramoğlu: Nadide Bir Deniz Kenti

RAMS Global, “İstanbul’un Kıyısında Bir Deniz Kenti” olma vizyonuyla Bayramoğlu bölgesinde 1,5 milyon metrekarelik alanda RAMS Denizkent projesini hayata geçirmiştir. Projede 8 etap ve 4 bin 400 konut yer alacak olup, modern ve estetik tasarımıyla dikkat çekmektedir. Bu nadide konumda yer alan projede, yaşam kalitesi yüksek bir deniz kenti oluşturmayı hedeflemektedir.

RAMS Global’in Dünya Çapındaki Projeleri

RAMS Global, Türkiye dışında Almanya, Tayland, Dubai (BAE), Rusya ve Kazakistan’da da büyük projeler gerçekleştirmektedir. Almanya’daki Magdeburg projesi, 440 bin metrekarelik karma kullanım alanıyla dikkat çeken önemli bir projedir. Tayland’da 1000 odalı projelerden biri olan RAMS Global projesi de Eylül başı itibarıyla hizmete girecektir.

RAMS Global’in Farklı Sektörlere Yatırımları

RAMS Global, gayrimenkul sektörünün yanı sıra farklı sektörlere de yatırımlar yapmaktadır. Mobilya, yeme-içme, medya-eğlence, paylaşımlı ofis, turizm ve maden sektörlerinde yatırımları bulunan şirket, Türkiye ve Kazakistan’da 7 otel projesine de imza atmıştır. Ayrıca, maden sektörü de kurumun öncelikli faaliyet alanlarından biri olmuştur. Sağlık sektörüne de değer katacak yatırımlar yaparak topluma olan katkısını artırmayı hedeflemektedir.

RAMS Global, Türkiye’de ve dünya genelindeki projeleriyle önemli bir gayrimenkul gücüdür. Türkiye operasyonlarına olan bağlılığı ve katma değer yaratma vizyonu, şirketi sektördeki liderler arasına taşımaktadır. Devam eden projeleri, gelecekte de şirketin büyümesine katkı sağlayacaktır.

Diğer proje haberleri ne ulaşmak için tıklayınız…