Kategoriler
Proje Haberleri

Ramsa Port Çandarlı satışları başladı

Ramsa Port Çandarlı projesi şehrin içinde ancak kargaşadan uzak, modern bir yaşam deneyimi sunmaktadır. Projenin konumu İzmir’in Dikili İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Ramsa İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 11 adet müstakil villa ve 9 adet dükkan bulunmaktadır. Bu villalar 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 11 adet müstakil villa ve 9 adet dükkan bulunmaktadır. Bu villalar 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 230 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 villaların net büyüklüğü 220 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; müstakil açık yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, spor alanları, mini çarşı ve geniş bahçe alanları bulunmaktadır. Hidrofor, su deposu ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır.

Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlar akıllı ev sistemi özelliğine sahip olup görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. İçerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Kiler, klima, şömine ve panjur sistemi gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Ramsa Port Çandarlı konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İzmir’in Dikili İlçesi Çandarlı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar denize sıfır konumda yer almaktadır. Bölgenin oksijeni en bol alanında konumlandırılmakta olup doğayla iç içe bir yaşam sunmaktadır. Dolmuş ve minibüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Ramsa Port Çandarlı projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 230 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 villaların fiyatı 7.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (232) 374 44 19 veya 0 (533) 063 88 87 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…