Kategoriler
Proje Haberleri

Referans Ankara projesinde yaşam başlıyor

Referans Ankara projesi SF Yıldız İnşaat, Fırat Life Style ve Atayıldız Grup’un ortaklığında meydana gelmektedir. 9 bloktan meydana gelen proje, 49 bin 233 metrekarelik arazi üzerinde yükselmektedir. Ayrıca proje toplam 2 bin 104 konuttan oluşmaktadır. Zengin sosyal donatılarıyla hayata enerji katan projede anahtar teslimleri başlıyor.

Eryaman Stadyumu’nun hemen yanı başında hayata geçirilen projede geri sayım başladı. Ayrıca projeyi hayata geçiren firmaların söz verdiği gibi 31 Aralık 2021 tarihinde teslimler başlatılacaktır. Konut projesinde anahtar teslimi için daire sahiplerine bildirimler gönderilerek anahtar teslimlerini yapılacağı günler belirlenmiştir. Teslimlerin 2022 yılı Ocak ayında tamamlanarak yaşamın başlaması beklenmektedir.

Ankara’nın konutta yeni nesil projesi: Referans Ankara

Referans Ankara konut projesinde 5 farklı tip daire seçeneğine yer verilmektedir. Bu daireler 1+1, 2+1, 3+1A, 3+1B ve 4+1 olarak tasarlanmıştır. Projeyle ilgili açıklamalarda bulunan Fırat Life Style COO’su Ahmet Fırat, “SF Yıldız İnşaat olarak biz, Fırat Life Style ve Atayıldız Grup’un ortaklığıyla bu zamana kadar pek çok kişiye yuva oluşturduk” dedi. Bu hususta hayata geçirdiğimiz ve Eryaman bölgesinin en büyük yaşam merkezi olarak yükselen projemiz “Referans Ankara” ile müşterilerimize çok öze bir konumda, en yüksek özen ve kaliteyle hazırladığımız daireler sunuyoruz. Ayrıca projemizde her hayat tarzına uygun konut tipleri bulmak mümkün” diye ifade etti.

Referans Ankara’da son 30 dairenin satışları devam ediyor!

Konut projesi sosyal olanaklar bakımından oldukça zengindir. Site içerisinde yürüyüş yolu, kapalı yüzme havuzu, çocuk parkları, sauna, hamam, fitness salonu, SPA gibi olanaklara yer verilmiştir. Ayrıca projede kreş, restoran, sinema, basketbol sahası, voleybol sahası ve tenis kortu gibi sosyal alanlar da yer almaktadır. Bunların yanı sıra kapalı otopark, güvenlik, kamera sistemi gibi donatılar da projede yer alıyor.

Projede 31 Aralık tarihinde teslimlere başlanacaktır. Proje kapsamında kalan son 30 dairenin satışlarıysa devam etmektedir. Projede ayrıca teslim öncesi avantajlar sunuluyor. Uygun ödeme fırsatlarıyla beraber müşterilere, hemen tapu fırsatı da sunuluyor.

Projeyle ilgili daha detaylı bilgi almak için “0312 960 00 60” numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…