Kategoriler
Proje Haberleri

Referans Bahçeşehir satışları devam ediyor

Referans Bahçeşehir projesi Kiler GYO tarafından hayata geçirilmektedir. Projenin konumu İstanbul’un Başakşehir İlçesi’nde yer almaktadır. Proje kapsamında sitede 17 katlı bir blok bulunmaktadır. Bu blokta 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları güvencesi ile yükselen projede 17 katlı bir blok yükselmektedir. Blokta 3 artı 1 konut seçeneklerine sahip daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 168 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 108 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal donatı alanları içerisinde kapalı yüzme havuzu, sauna, Türk hamamı, çocuk oyun alanları ve açık bahçeler bulunmaktadır. Blokta asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Çamaşır makinesi dolabı klima ve duşakabin gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Referans Bahçeşehir konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İstanbul’un Başakşehir İlçesi Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar Bahçeşehir Vadisi manzarasına sahiptir. Çevresinde market, eğitim kurumları ve sağlık kurumları mevcuttur. Ayrıca Akbeti AVM ve Gölet Park 5 dakika uzaklıkta yer almaktadır.

Referans Bahçeşehir projesinde brüt 168 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 5.750.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (552) 464 89 49 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…