Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Reform Avsallar 2 satışları başladı

Reform Avsallar 2, Antalya’nın Alanya ilçesinde yer almaktadır. Reform Ankara Gruop tarafından hayata geçirilmektedir. Projenin birinci etabı tamamlanmıştır. İkinci etabında ise inşaat çalışmalarına başlanmıştır. Proje hakkında merak edilenler, daire özellikleri, konumu ve fiyatları hakkında bilgiler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve daire özellikleri

Reform Avsallar 2, merkez postane caddesinin bir sokak altında yer almaktadır. Denize sadece 900 metre mesafede yer alan projede daireler 2 oda 1 salon olarak hazırlanmaktadır. Daireler tekli ve iki katlı olarak tasarlanmaktadır. Her dairede odalar, salon, mutfak, banyo ve balkon bulunmaktadır. Balkondan deniz ve doğa manzarası izlemek mümkündür. Isıtma sistemi olarak klima bulunmaktadır. Yazın ise bu klimalar serinlemek için kullanılmaktadır. Daireler hem yaz hem kış oturmaya elverişlidir.

Reform Avsallar 2, sitesi içerisinde araç parkı için açık otopark bulunmaktadır. Site bahçesinde çocukların oyun oynaması için özel park bulunmaktadır. Ayrıca bahçe içinde dinlenme alanları da mevcuttur. Deniz yakın olmasından dolayı yazın bol bol yüzme imkanı olmaktadır. Bahçe alanındaki özel yeşil alan da bol oksijenli huzurlu bir hayat sunmaktadır.

Reform Avsallar 2 daire satışları

Projede iki tip daire yer almaktadır. Bu dairelerin ikisi de 2 oda 1 salon şeklindedir. Ancak birinci daire sadece tek kattır. Bu dairelerin brüt alanı 50, net kullanım alanı 43 metrekaredir. Dairelerin şu anda satışı 1 milyon 450 binden başlamaktadır. İki katlı dubleks 2+1’ler brüt 113, net 90 metrekare kullanım alanına sahiptir. Bu dairelerin fiyatları ise 1 milyon 950 binden başlamaktadır. Dairelerin fiyatları şu anda bu şekildedir. Ancak tarihe göre zaman içinde değişiklik gösterebilir. En güncek fiyatı almak için firma ile iletişime geçmek gerekir.

Reform Avsallar 2 daireleri kredi kullanımı ile satışa uygundur. Ayrıca uygun koşullarda takas imkanı da sağlanmaktadır. Proje başlangıç tarihi 2022 Temmuz ayıdır. Bitiş olarak da 2023 Nisan ayı düşünülmektedir. Proje hakkında daha fazla bilgi almak için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0532 290 35 67 numarası mevcuttur. Bu numaradan ek olarak istediğiniz bilgileri alabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine de göz atmak için tıklayınız