Kategoriler
Proje Haberleri

Reft Konak villa satışları devam ediyor

Reft Konak projesi Kayseri Melikgazi’de yer alan bir projedir. Reft Yapı tarafından hayata geçirilen projede villalar yer almaktadır. 2022 yılı Aralık ayında teslim edilmesi planlanan villaların genel özellikleri, büyüklükleri, satış fiyatları ve proje hakkında merak edilen diğer detaylar haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve villaların özellikleri

Reft Konak, toplam 3.070 metrekare alan üzerine inşa edilmektedir. Bu alanda 6 adet geniş ve ferah villa bulunmaktadır. Villaların her biri 5 oda 1 salon olarak tasarlanmaktadır. İki katlı olan villalarda ayrıca kış bahçesi alanı da mevcuttur. Bahçe alanları 468 metrekare ile 569 metrekare arasında değişmektedir. Villalar akıllı ev sistemleri ile donatılmıştır. Konutların içleri birinci sınıf kalitede malzemeler ile hazırlanmaktadır. Dış kapılar güvenlik için çelik kapı olarak hazırlanmaktadır. Villalarda ortak kullanım banyosunun dışında ebeveyn banyosu da bulunmaktadır. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde yer almaktadır. Yatak odasında banyoya ek olarak giyinme odası alanı vardır. Villalarda vestiyer, gömme dolap, duşakabin, üçlü ankastre set hazır olarak bulunmaktadır.

Reft Konak projesinde yer alan her villa için en az 2 araçlık otopark bulunmaktadır. Konutlarda kışın ısınma yerden ısıtma ile sağlanmaktadır. Ayrıca salonda kullanıma uygun şömine de bulunmaktadır. Villaların bahçelerinde barbekü yapmak için alanlar vardır. Her villanın kendine ait terası bulunmaktadır. Bu teraslarda hem manzara izlemek hem de güneşlenmek mümkündür. Çocuklar için çocuk oyun parkı mevcuttur.

Reft Konak villaları satış fiyatları

Proje bir çok önemli alana  yakın mesafede yer almaktadır. Kreş, ilkokul, ortaokul, lise, üniversite, market, eczane, semt pazarı, hastane ve camiye yakın mesafededir. Uzak mesafelere ulaşım için hem özel araç hem otobüs kullanılmaktadır.

Reft Konak villaları 2022 Aralık tarihinde teslim edilecektir. Brüt 208, net 175 metrekare olan iki katlı villalar şu anda 4 milyon 650 binden satılmaktadır. Fiyatlarda zaman içinde değişiklik olmaktadır. Villalar hakkında güncel bilgiler, satın alma koşulları ve daha fazlası için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0352 408 88 68 ve 0531 421 30 30 numaraları bulunmaktadır. Bu numaralardan almak istediğiniz ek bilgileri alabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız