Kategoriler
Proje Haberleri

Regnum Hill Filyos satışları başladı

Regnum Hill Filyos bulunduğu bölgenin en prestijli konut projesidir. Projenin konumu Zonguldak’ın Çaycuma İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje ASD İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde özel mimari tasarıma sahip 2 artı 1 daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Geniş kullanım alanları ve özel mimari tasarıma sahip projede 2 artı 1 konut seçenekleri yer almaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 140 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 92 metrekare olmaktadır.  Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Üstelik banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Regnum Hill Filyos konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Zonguldak’ın Çaycuma İlçesi Filyos Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje Filyos’un en prestijli konut projesi olmaktadır. Üstelik daireler deniz manzarasına sahiptir.

Regnum Hill Filyos projesinde eşsiz bir yatırım fırsatı sunulmaktadır. Ayrıca bu projede banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 140 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 2.300.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (370) 415 26 67 veya 0 (546) 961 66 10 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…