Kategoriler
Proje Haberleri

Regnum Hills Teras Evler Satışta!

Regnum Hills Teras Evler konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. İzmir’in Selçuk İlçesinde yükselen proje HKA Grup firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar teraslı daireler, müstakil villalardan oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Selçuk İlçesi 14 Mayıs Mahallesi üzerindeki 7 bin 500 metrekarelik alan içerisinde inşa edilmektedir. Projede farklı tip daire seçenekleri sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda İzmir konut projesinde kaliteli işçiliğe sahip dükkanları ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamında daireler pek çok olanağa sahip olarak inşa edilmektedir. Ayrıca daireler eşsiz manzara, özel geniş teras alanları, özel iç mimariye sahiptir.

Proje 6 konut bloğundan meydana gelmektedir. Daireler özel iç mimariye ve merkezi yerden ısıtma sistemine sahiptir. Ayrıca bu dairelerin büyüklükleri  değişmektedir. Proje kapsamında çocuk oyun alanları, özel bahçe alanları, açık tropikal yüzme havuzu gibi sosyal olanaklar mevcuttur. Ayrıca hamam, sauna, buhar odası, fitness salonu, güvenlik gibi olanaklar da mevcuttur. Bunların dışında her daireye otopark, 24 saat güvenlik ve kamera kaydı gibi imkanlar da sunulmaktadır.

Regnum Hills Teras Evler fiyatları ne kadar?

İzmir konut projesinde satışları devam eden;

145 metrekare alana sahip 3+1 tip daireler 1 milyon 450 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Regnum Hills Teras Evler nerede yer alıyor?

Konut projesi İzmir İli, Selçuk İlçesi, 14 Mayıs Mahallesi’nde yer almaktadır. Ayrıca proje Şirince, Efes, Meryemana üçgeni arasında en prestijli bölgede yer almaktadır. Bunun dışında Şehir merkezi, okullar, marketler, hastane, sağlık ocağı, eczane, restoranlar, bankalar, ATM’ler, parklar vb. yerler yürüme mesafesi içerisindedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0531 268 41 16 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…