Kategoriler
Proje Haberleri

Reis Bey Konakları satışları devam ediyor

Reis Bey Konakları projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizler için satışa sunulmuştur. Projenin konumu Kars’ın Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Turgutreis Group tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 blokta toplam 140 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Modern ve estetik mimari yapıya sahip proje içerisindeki 3 blokta toplam 140 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 139 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 123 metrekare olmaktadır. Proje, zengin aktivite imkanlarıyla yüksek standartlar da kaliteli bir yaşam sunmaktadır. Konutlar birinci sınıf malzemeler kullanılarak inşa edilmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için 6.000 metrekarelik kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; hamam, sauna, buhar odası, spor alanı ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Asansör, hidrofor, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, rampa, merdiven ve tutamak mevcuttur.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda yüz tanıma, parmak izi okuyucu ve görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır.

Reis Bey Konakları konumu hakkında

Proje, Kars’ın Merkez İlçesi Yenişehir Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Hava limanı yolunda yer almaktadır. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, metro, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Reis Bey Konakları fiyatları ne kadardır?

Reis Bey Konakları projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 139 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 449.000 TL ile 485.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca aidat bedeli aylık 200 TL olmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (474) 223 33 93 veya 0 (533) 356 68 46 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…