Kategoriler
Proje Haberleri

Reis Bey Konakları son daireleri satışta

Reis Bey Konakları projesinde son daireler satışta. Kars merkezde hayata geçirilen konutlar Turgutreis Group güvencesiyle satışa sunulmaktadır. Kars’ın en gözde yerleşim bölgelerinden olan Yenişehir Mahallesi’nde konumlandırılmıştır. Merkezi konumda olmasından dolayı hastane, okul, alışveriş merkezleri ve eğlence merkezlerine ulaşım kolaylığına sahiptir. Proje hakkında daha fazla detay haberimizin devamında yer almaktadır.

Reis Bey Konakları Ayrıcalıkları

Reis Bey Konakları 3 bloktan oluşmaktadır. Bu 3 blokta 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam 140 adet daire bulunmaktadır. Dairelerin her biri birinci sınıf malzemeden imal edilmiş mutfak dolabı, banyo dolabı, vestiyer ve ebeveyn banyosu hazır olarak satılmaktadır. ayrıca her dairede hava almak için balkon bulunmaktadır. Daire dışına açılan kapılar çelik kapıdır. Zemin kaplaması laminat ve seramik zemin kaplamadır. Daha modern görünümlü spot aydınlatma mevcuttur. Isınma ve mutfak doğalgazı vardır. Ankastre mutfak ile set üstü ocak hazır bulunmaktadır. Dairelerin daha kullanışlı olması için ısı ve ses yalıtımı mevcuttur. Blokların temizlik ve düzenini sağlamak için kapıcı vardır. Her hangi bir yangın durumunda güvenli tahliye için yangın merdivenleri vardır.

Reis Bey Konakları içinde 24 saat güvenlik hizmeti verilmektedir. Çocukların güvenli ve rahat oynaması için çocuk oyun parkı mevcuttur. Her zaman kendini özel hissetmek isteyenler için hamam, sauna ve buhar banyosu vardır. Ayrıca düzenli sportif aktivite yapmak için özel alanlar da tasarlanmıştır. Dairelere iniş çıkış asansör ile yapılmaktadır. Her blokta iki adet asansör bulunmaktadır. Ek olarak engelliler için özel asansör, rampa ve geniş koridorlar tasarlanmıştır. 6000 metrekarelik kapalı otopark içerisinde de engelli vatandaşlar için özel park yeri mevcuttur.

Daire Satışlarında Fiyatlar

Reis Bey Konakları dairelerinden banka kredisi ile satın alma imkanı vardır. 121 metrekarelik net kullanım alanına sahip 2+1 daireler 845.000 TL’den başlayan fiyatlar ile satışa sunulmaktadır. Net 155 metrekarelik kullanım alanına sahip olan 3+1 dairelerin başlangıç fiyatı ise 899.000 TL’dir. Dairelerden her ay 200 TL aidat alınmaktadır. Bunun dışında başka her hangi bir ücret talep edilmemektedir.

Proje hakkında daha detaylı bilgi almak için 0533 356 68 46 ya da 0545 499 36 36 numaralı irtibat telefonlarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine de göz atmak için tıklayınız